Yayın Tarihi:27 11 2017 18:21(1650)

Durağan Hak Ettiği Hizmeti Alacak

Durağan’da tarihinin en büyük yatırımı olan Altyapı çalışmaları devam ediyor, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Durağan’da devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Usta ve İl genel meclis Üyesi Hamit Topçuoğlu ile birlikte Durağan’da yatırımları yerinde inceleyen Milletvekili Maviş, 17 milyonluk Altyapı yatırımını yerinde gezerek başkan Kılıçaslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş yaptığı değerlendirmede: “1954 yılında ilçe olduktan sonra 1960 yılında yapılan ilçenin kanalizasyon şebekesi o günden bugüne yenilenmemiş ve bu da ilçe de zaman zaman sıkıntıların ortaya çıkmasına neden oluyordu. Vatandaşlarımız bu konuda rahatsızdı. Buna göre ilçenin Kanalizasyon, Yağmur suyu kanalları ve arıtma tesisi için 17 Milyonluk bir yatırım ile çalışmalar başlatıldı. 46 bin 500 metrelik kanalizasyon hattı, 6 bin 500 metrelik yağmur suyu kanalı,750 metre küplük günlük arıtma kapasitesine sahip arıtma tesisi projesi 3 bin adet parsel bağlantısıyla Durağan ilçesinin tarihindeki en büyük yatırımlardan biri gerçekleşti. Durağan’a bu hizmet yakışır.”dedi.

Durağan'a Yatırımlar Devam Ediyor

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Durağan’a hizmetlerin devam ettiğini belirterek:“Durağan Kaymakamlığı inşaatı tamamlanarak hizmet vermeye başladı. Durağan Devlet Hastanesi inşaatı bitmek üzere, kısa zamanda açılacak. Gençlik Merkezi İnşaatının %30’u bitti. Durağan Yüksek Okulu açıldı. Durağan’a inşallah yılbaşında Halkbankası uydu şubesi açılması için gerekli desteği aldık. Yeni 2.428,77 metrekarelik Adliye binası yeri hazırlandı. Durağan’a yeni yapılacak öğrenci yurdunun inşaatına 2018 yılında başlanacak. Durağan’a 12 derslikli Anadolu Lisesi en kısa zamanda yapılacak. Durağan’ın 7 noktasına Mobese kent güvenlik sistemi kuruldu.Tarihi Durakhan restore ediliyor. Durağan Futbol sahasına 594.750.00 TL’lik yatırım yapılarak tribün, soyunma odası, aydınlatma sistemi yapımı tamamlandı. İmam Hatip Lisesi kenarına Halısaha yapılacak. 54 Km’lik Durağan Dikmen yolunun 43 Km’si tamamlandı. Kalan 11 Km’si tamamlanacak. Durağan-Vezirköprü- Havza yolu Etüt ve Proje Danışmanlık Hizmet Alım İş Sözleşmesi imzalandı. Katı Atık düzenli Depolama (ÇÖP) Yönetmelik değişikliği sebebiyle proje revize yapıldığından onay süreci devam etmektedir. Küçük Sanayi Sitesi yapılması için Çevre ve Şehircilik bakanlığına ‘Çevre Düzeni Planı Değişikliği’ onay sürecindedir. Bunun yanında bir çok çalışmalarımız devam etmektedir.” dedi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

376866


Tasarım:DtGaNi