Yayın Tarihi:28 11 2017 03:56(905)

Başkan Orhan’dan Kültür ve Turizm Derneği’ne teşekkür

Sinoplu İş Adamları Derneği Başkanı Rafet Orhan ilkini düzenledikleri Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu’na katılan ve kendilerine destek veren Sinop Kültür ve Turizm Derneği’ne teşekkür etti. Hem kurdukları stand da sergiledikleri Sinop fotoğrafları hem eski Sinop kitapları ile Sinop’un kültürel zenginliklerini katılımcılarla buluşturan dernek ziyaretçilerden tam not aldı.

Forumun çalıştay bölümünde “Sinop’un geleceğine yön veren tarih” başlıklı sunumu ile tarihin Sinop’un gelişimine ve turizmine nasıl katkılar sunucağına değinen Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Cemalettin Kaya iş adamlarına farklı bir bakış açısı getirerek Sinop’un tarihsel süreçlerini de katılımcılarla paylaştı.

SİAD Başkanı Rafet Orhan hem söyleşi hem de foruma kattıkları değer dolayısıyla başta Başkan Cemalettin Kaya olmak üzere Sinop Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek bundan sonra ortak çalışmalar yapılması konusunda görüş birliğine vardıklarını açıkladı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386644


Tasarım:DtGaNi