Yayın Tarihi:28 11 2017 19:39(2446)

Köy İmamı Tacizden Gözaltına Alındı

Dikmen’in Babalıoğlu Köyü’nde görev yapan imam Ş.E.’nin, Dikmen Yatılı Bölge Okulu’nda okuyan 13 yaşındaki bir kız çocuğuna taciz iddiasıyla gözaltına alındığı öğrenildi.

Son zamanlarda Dikmen’de meydana gelen taciz iddiaları sonrası, ilçe, reşit olmayan kız çocuğuna taciz iddiasıyla bir kez daha gündeme geldi. Henüz 13 yaşında olan bir ortaokul öğrencisine tacizde bulunduğu iddia edilen imam, şikayetin ardından gözaltına alındı.

Babalıoğlu Köyü Dere Mahallesi’ndeki camide imamlık yapan 3 çocuk babası Ş.E., suçlamaları reddederken, Gerze Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Gerzenin Sesi

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: hrnkone 30 11 2017 00:31
şaşırdık mı? tabi ki hayır!

1. Yorum: gökbörü 28 11 2017 20:22
sapkınları cezaevınde beslemeyelım keyfı adam oldurenlerı -sapıkları idam edelım bu olaya göre değil genel olarak bu ınsanlar bızım vergılerımızle cezaevınde yatmasın yıyıp ıcmesın ne gerek var ya fetoden cezaevlerınde yer kalmadı 100.000 manyak sapık gaspçı vs dışarda boyle hukuk sıstemımı olur boyle adaletmı olur -kısasa kısas gerekır.e hukuk olmayıncada mafya mağdurların hakkını savunur hale gelıyor bu ulkede doğal olarak.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

46169


Tasarım:DtGaNi