Yayın Tarihi:29 11 2017 05:29(2345)

Sizde Hiç Utanma Kalmadı mı?

28 Kasım 2017 - Ezgi FM Haber merkezi olarak yapmış olduğumuz haberlerimizi izinsiz olarak kopyala yapıştır yöntemi ile www.boyabathabergazetesi.com, www.boyabatezgifm.com ve www.boyabatgazetesi.com sitelerimizden alınmakta ve almaması gerektiğini defalarca uyarmamıza rağmen almaya devam edilirek, manşetleri değiştirilerek yayınlanmaktadır.

Haberciliği beceremeyip Sinop, Boyabat, Durağan, Türkeli ve Gerze’de habercilik yapan gazetecilerin bin bir emekle hazırladığı haberlerini kopyala yapıştır yöntemi ile gazetecilik yapan reklam alırken kendilerinin çok okunduğunu iddia eden ve okunma sayıs 50 - 100 kişiyle sınırlı kalan Boyabat’taki birkaç asalak haber sitesi hala asalak gibi sırtımızdan geçinmeye çalışmaktadırlar.

Kamuoyu adına bu İnternet site sahiplerine sesleniyor ve soruyoruz…

Bu asalaklıktan ne zaman vazgeçeceksiniz?
Sizde hiç Allah korkusu yok mu?
Başkasının hakkı üzerinden gelir elde etmek dinen günah ve haram değil mi?
Bizler soğukta ve sıcakta saatlerce bazen günlerce haber peşinde koşarken, siz koca kıçınızı devirip yatarken, biz haber yapacağız, siz bir dakikada bu haberi sitenize alacaksınız, hiç ahlaka yakışıyor mu?
Sizde hiç utanma yok mu?
Bu yaptığınız iş etik midir?
Birde utanmadan haberin altında bizim haber sitelerimiz kaynak gösterip olayı meşrulaştırmaya çalışıyorsunuz. İzin almadığınız sürece kaynak gösterseniz de suçtur.

Bizler kendi haber sitelerimiz için haber hazırlıyoruz. Sizler bizleri amele yapıyorsunuz. Bizlerin hazırlamış olduğu haberlerimizle adeta bizim ortağımız havası estiriyorsunuz.

3 yıl önce ameliyat olarak ses tellerim alındı. Ve konuşmakta iletişim kurmakta zorlanarak hazırladığım bu haberleri alıp sitenizde yayınlamanız ve izinsiz alınmaması konusunda uyardığımız halde hala almaya devam etmenizi bir ahlaksızlık olarak görüyoruz.

Ve Kamuoyu adına son olarak almış olduğunuz “cinsel taciz” haberini almanızdan dolayı sizleri ahlaklı ve etik olmaya davet ediyoruz. Kendi haberiniz kendiniz yapınız, inin artık sırtımızdan. Hala anlayabildiyseniz…

25 Kasım 2017 tarihi itibarı ile izinsiz haber alan haber siteleri hakkında Boyabat Cumhuriyet Başsavcılığına 2. olarak tekrar suç duyurusu yapılacaktır.

Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: ali erol 30 11 2017 04:23
ekranda sağ tuş bastırmayın. javascriptle engelleme sistemini kullanın. habercilerin bunu bilmesi gerekir.

1. Yorum: kim 29 11 2017 17:22
hocam kim bu ahlaksızlar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

370215


Tasarım:DtGaNi