Yayın Tarihi:30 11 2017 04:57(2537)

Boyabatlı Anne Evladı İçin Kendini Feda Etti

İstanbul Pendik'te Boyabat Erkeç Köyünden Güllüzar Çetin çıkan yangında oğlunu kurtarmak isterken can verdi.

Pendik Ertuğrul Gazi Mahallesi, Ertuğrul Gazi Caddesi’nde saat 01.30 sıralarında Fatih Çetin ve hanımı Gülizar Çetin’in tek katlı evinde yangın çıktı. İddiaya göre, yoğun dumandan etkilenen aile mutfak camından dışarı çıktı.

Ancak 26 yaşındaki Gülizar Çetin, eltisi Sevilay Çetin tarafından kurtarılan 3 yaşındaki oğlu Talha’yı göremedi. Eşi Fatih Çetin’in şaşkın bakışları arasında tekrar yanan eve giren Gülizar Çetin alevlerin arasında kaldı. Oğlunu kurtarmak için alevlerin arasına giren Gülizar Çetin’in üzerine evin çatısı çöktü. Mahalle sakinlerinin İtfaiyeye haber vermesinin ardından olay yerine çok sayıda İtfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yangın kısa sürede söndürülürken, İtfaiye Ekipleri Gülizar Çetin’in cansız bedenine ulaştı. Yoğun dumandan etkilenen Fatih Çetin ambulansta tedavi altına alındı. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Gülizar Çetin’in cansız bedeni morga kaldırıldı. Yangının kesin nedeni belirlenemezken olayla ilgili soruşturma devam ediyor

Kaynak: Sinop Sıcak Haber

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

99711


Tasarım:DtGaNi