Yayın Tarihi:01 12 2017 00:47(1343)

Başkan Kasım Koyun, Güven Tazeledi

Türk Sağlık Sen İstanbul 4 Nolu şubesi, 25 Kasım 2017 tarihinde Şişli Öğretmen Evinde; 3. Olağan Genel Kurulunu, delegelerin ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirdi.

Genel Kurula tek liste halinde giren mevcut şube başkanı Kasım Koyun, onurlu hak mücadelesini durmadan yılmadan eğilmeden sürdürdüğünü ve yeni dönemde de sürdürmeye devam edeceğini seçim sonucuyla göstermiştir.

Kasım Koyun, "Üyelerin ve delegelerin bize göstermiş oldukları teveccülerinin büyüklüğüyle tüm sağlık çalışanlarına karşı; etik ,demokratik ve hukuk ekseninde, devletçilik ilkesi doğrultusunda, hak ve adalet mücadelesine hiç durmadan devam edeceklerini açık kararlı ve güçlü bir biçimde ekip olarak birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden çalışacağız." demiştir.

Başkan Kasım Koyun kongrede yaptıgı konuşmada, "Saglık çalışanlarının kanayan yarası olan yıpranma payı ve döner sermayelerin emekliliğe yansıtılmamasının ve artık bu durumundan sağlık çalışanlarının mağdur olduğunu vurguladı.

Senelerdir sağlık çalışanlarının maddi açıdan sıkıntı çektiklerini, kamuda en çok gelir vergisinin sağlık çalışanlarından kesildiğini ve bu konuda bir an önce hükümetin iyileştirme yapması gerektiğini vurguladı. Türk Sağlık Sen olarak, bu sorunların bir an önce düzenlemeye geçilmesi için takipçisi olacağız her zaman saglık çalışanlarının yanında dik duruşumuzu sürdüreceğiz.

Değerli Türk Sağlık Sen üyeleri ve delegeleri aile sıcaklığında kardeşlik havasında gerçekleşen kongremizin kaybedeni olmayıp kazananı Türk Sağlık Sendikası ve Sağlık çalışanları olmuştur. Desteğini esirgemeyen siz kıymetli delegelerimize katılımlarıyla manevi desteklerini esirgemeyen misafirlerimize Şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkürlerimi sunar şubemize ve tüm sağlık çalışanlarına hayırlar getirmesini temenni ederim." dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: mehmet büyükkayikci alman ... 01 12 2017 19:03
kasim kardesimi tebrik eder, bu güzel ve yorucu görevinin devaminda basarilarinin devamini dilerim


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

108422


Tasarım:DtGaNi