Yayın Tarihi:01 12 2017 00:53(1154)

Sinop Müsiad Reza Zarrab Davası Hakkında Açıklama

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, Amerika Birleşik Devletleri’nde başlayan “Reza Zarrab Davası” hakkında açıklamalarda bulundu.

Amerika Birleşik Devletleri’nde başlayıp, Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef alan davanın iki ülke arasındaki ilişkilere zarar vermesinin ve geri dönüşü olmayacak bir süreci başlatmasının önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen Ahmet Hilmi Gökmen : “Ülkemizin kendi coğrafyasında zorlu bir süreçten geçtiği ve milletçe birlik beraberlikten uzaklaşmamamız gereken bir dönemde, söz konusu davanın tamamen siyasi olduğunu ve ülkemizin hedef tahtasına konduğunu sorumluluk sahibi siyasilerin ve tüm memleket sevdalılarının görmesini bekliyoruz. Bu davayı, arka planını, asıl yapılmak isteneni görmeyerek siyasi kaygılar ve kısır analizlerle değerlendirmek her şeyden önce ülkemize zarar verecektir. Bu yargı hamlesinin ve muhalefet üzerinden ilerleyen Türkiye’deki yansımalarının, küresel senaryonun bir parçası olduğu gerçeğini tüm kamuoyu görmelidir” değerlendirmesinde bulundu.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: gökbörü 01 12 2017 20:58
40 yılın başında amerıkaya karşı geldık dedıkkı :bız sızın ambargonuzu tanımayız bölgede iran ile ticaret yaparız kardeşim, buraya kadar güzel kabadayı bır yaklaşım amerıkaya karşı -ama bız 1950 yıllarda nato -bm-ımf-dünya bankası vs.uye bır ulkeyız bunlara ımza atmışız zamanında -o zaman adama sorarlar sen neden sısteme ihanet ettın bana başkaldırdın olayın özetı bu kısacası -ha bu arada bu işler için rüşvet alındıysa o ayrı bır konu , ama rte burada kımsenın cesaret edemeyeceği buyuk bır rısk almıştır ,doğrudur carı açık finanse de edılmıştır.o yuzden buyuk liderdır.buyuk oyuncudur.sezarın hakkı sezara vesselam.bunu da yazacak yurek bızde vardır.

1. Yorum: aslan 01 12 2017 06:48
bu "hayirsever (!)" vatandasimizi vahsi bati'nin elinden kurtarmak için savas ilani mi versek acaba???


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

98987


Tasarım:DtGaNi