Yayın Tarihi:01 12 2017 00:57(565)

İl Müftüsü Çelik Vali İpek’i Ziyaret Etti

Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, Hz. Peygamberimiz Muhammed Mustafa (sav) in  dünyayı şereflendirmesinin 1446’nci seneyi devriyesi olan Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Sinop Valisi Hasan İpek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette İl Müftüsü Ali Hayri Çelik , Peygamber Efendimiz (sav)in dünyayı teşriflerinin 1446. Mevlid-i Nebi Haftası etkinliklerle hakkında Vali Hasan İpek’e bilgi verdikten sonra 30 Kasım 2017 Perşembe günü Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan “Şehidan-ı Şeb-i Arus” konferansına davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hasan İpek ise, “Cenab-ı Hak bizleri Peygamber Efendimiz (sav)’in yüce örnekliğinden nasibdar ederek şefaatine nail eylesin” dedi.

Ziyarette İl Müftü Yardımcısı Abdullah Söylemez’de hazır bulundu.

Haber: Ahmet ERMİŞ

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: aslan 01 12 2017 06:56
hz. muhammet'in dogum gununu ramazan ayinin 27. gunu olarak biliyorum?! yaniliyor muyum??? dedigim dogru ise, osmanli'nin ikide bir istanbul'daki minarelere kandil koymalarini islamla iliskilendirip durmayalim?! beni rahatsiz etmiyor da,,, islami dogru durust bilmeyenler (ben de dahil) kandillerin islamda yeri oldugunu saniyorlar???!!! araplara karsi ayip oluyor yani...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

92165


Tasarım:DtGaNi