Yayın Tarihi:01 12 2017 20:00(2273)

Burası Abat Şehir Boyabat'ın ortasındaki ağaçlık alan

Burası Abat Şehir Boyabat'ın ortasında, bir çok şehirin özlemle oluşturmaya çalıştığı, rantçıların iştahla göz diktiği ve insanların çöp atarak kirlettiği ağaçlık alan.

Buranın özenle korunması gerekirken, maalesef özenle yok etmeye uğraşıyoruz. Toplumun genelinde bulunan yeterince ağaç var anlayışının kurbanı olmaması gereken bu alanı, birde kendi elimizle çöplerimizi atarak kirletiyoruz. Bu pisliğinin sorumlusu bizleriz. Anlaşılmaz bir tutum içinde her yeri kirletme yarışındayız. Yeri gelince, herkes kendini dürüst, doğru ve ahlaklı olduğunu iddia ederken, bu çöpleri buraya kimler attı?

Buradaki çöplerin temizlenmesi bir çözüm olabilir, ama daha önemlisi buraya bu çöpleri atanların, bunu neden yaptıklarının öğrenilmesi ve bunun çözülmesidir.

Biz hiçbir anlamı olmasada bir kez daha uyaralım, lütfen çöplerinizi sağa sola atarak etrafınızı kirletmeyin. Çöplerin yeri çöp toplama konteynerleri ve çöp kutularıdır.

Fotoğraf: Hüseyin Cömert

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: fahri yortanlı 03 12 2017 16:32
1. yorumcuya: hüseyin cömert'i günahım kadar sevmem, ama; senin evinin arkası otur temizle demek neyin nesi anlamakta zorlanıyo insan. orayı temizlemek h. cömert'in vazifesi olmadığı gibi kirletmemek herkesin görevi. şu görüntüden ibret alacağımıza bunu bile çekişme unsuru olarak görüyoruz. medeniyetle aramızda daha çoooookkk mesafe var maalesef.

2. Yorum: ilker 03 12 2017 03:25
yıllardır okul okumus mürekkep yalamış bir toplumuz. ne evlatlarımız nede biz onca bilgiyi ezberlemişiz ama anlamamışız. onunla örnek olmamısız. yolda giderken yediği çikolatanın kabını, meyve suyunun kabını yere atan cocuklar görüyorum. bunlar kimin evlatları elbette bizim. okunulan okul, gidilen kurslar çocuklara kuru bilgiden baska bir şey vermiyor sanırım. gelin bu hala sessiz kalalım yada her birimiz evvel kendimizi sonra evlatlarımızı uyaralım. bu memleket bizim. sahip cıkalım. gençliğe örnek olalım

1. Yorum: kdr 01 12 2017 21:02
hüseyin cömert senin evin arkası burası otur temizle veya cöp atanı belediyeye şikayet et


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

235414


Tasarım:DtGaNi