Yayın Tarihi:02 12 2017 04:45(2037)

Boyabatlı Hayvan Severler Dernekleşme Yolunda

Bir grup hayvan sever bir araya gelerek Boyabat’taki Sokak hayvanları için neler yapılabileceğini görüştü. Görüşmeler sonucunda çalışmaların bir dernek çatısı altında daha kolay yürüyeceği görüşü ağırlık kazandı. Daha geniş katılım ile ikinci bir toplantı yapılarak dernekleşme çalışmalarına devam edilmesine karar verildi.

Toplantıya katılanlar adına açıklama yapan Gamze Arat: “Dünya sadece biz insanlara ait bir gezegen değil. Dünya’da yaşamaya biz insanlar kadar diğer canlıların da hakkı var. Devletimiz yaban hayatı korumak için çeşitli önlemler alıyor. Biz de evcilleştirerek aramıza aldığımız, birlikte yaşadığımız hayvan dostlarımızın sorunları ile ilgilenmek ve çözümüne katkıda bulunmak istiyoruz. Bunun için bir dernek çatısı altında toplanmanın gereğine inandık. Sokak hayvanı deyip geçilen konu sokak hayvanları kadar insan sağlığını da ilgilendirmektedir. Bu bakımdan sağlıkla ilgili kurumlar ile belediyeleri de ilgilendirmektedir.

Bu toplantı biraz alelacele oldu. 6 Aralık 2017 Çarşamba akşamı saat 19.00’da Başkaya Teras Kafe’de ikinci bir toplantı yapmaya karar verdik. Boyabatlı hayvan severleri bu toplantıya katılmaya davet ediyoruz. Katılımlarından mutluluk duyacağız.” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: haysev 07 12 2017 20:17
boyabat için cok gecmis kalmis bir hamle olsa da bu ise gonul yorup biraraya gelmis bu fotograftaki vicdan sahiplerini tebrik ediyorum. suan da sayiniz çok az ancak bu işi bekleyen insanlar var sonrasında size katilacaklardir. yolunuz acik olsun.

6. Yorum: murat 07 12 2017 19:09
bende derneğe üye olmak istiyorum arkadaşlar.

5. Yorum: 2. yorumcu ilginç... 04 12 2017 02:00
ülkede insanlar ölüyo hayvanlar ölse ne olur diyen arkadaş gerçekten çok ilginç bir vaka, incelenmesi gerek. böyle düşünen insanlara sorsanız insanlık için ne yaptın? o kadar insan ölüyo nasıl bir tepki gösterdin? muhtemelen akşam haberleri izlerken sövüp normal yaşantısına dönmüştür.insanlar ölmesin diye öldürenlere sövmüştür sadece. bravo büyük başarı ben yapamazdım.kedi kediyle köpek köpekle kolay kolay kavga etmez. insanoğlu birbirini yer kendi egosu hırsı yüzünden. hayvanlar ölmüş çok mu diyeceğinize insanlar da ölmesin boş yere hayvanlar da, mutlu mesut yaşasınlar olması gerektiği gibi demeniz gerek. ama nato kafa nato mermer. böyle düşünen arkadaşlar buyursunlar gitsinler tekrar toplanacaklarmış. dertlerini anlatsınlar.

4. Yorum: vay be 04 12 2017 00:07
boyabat gazetesine haber malzemesi olmuş daha ne olsun...
haber diye cumhuriyet, sözcü kaynaklı bir takım manşetleri önümüze atıyor ne beklenir ki...
otu böceği haber yapanlar cumhurbaşkanına hakaret aşağılayıcı laflar ediyorlar, yazık ki gine yazık!!!

3. Yorum: tayyip 03 12 2017 23:41
bu dernegin ilk gorevi sokaklarda basibos gezen ve vatandaslarin hayatini tehlikeye atan tehlikeli kopekler icin cozum bulmak olmali madem hayvanseverler sadece hayvanlari degil insan hayatini da dusunsunler sonucta insan da bir canli turudur.

2. Yorum: sançar 03 12 2017 03:08
ülkede herşey bitti bi hayvanlar kaldı zaten.. muhalefet olacaksanız daha içten konuları ele alın insanlığın öldüğü yerlerde hayvan ölmüş çokmu?

1. Yorum: acılar 02 12 2017 07:58
ineklere ve danalara yedi gün yirmidört saat hizmet veren veterinerlere sebebini sorun . duyarlılık anında oluşur . müslüman olmasanızda olur merhamet sahibide ... ( ortadoğu'ya silahla yaklaşma derneği )


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

342849


Tasarım:DtGaNi