Yayın Tarihi:02 12 2017 05:20(1683)

Katledilen Köpekler ile İlgili Rapor Ortada Yok

8 Ekim 2017 günü Küçük Sanayi Sitesinde katledilen köpeklerin Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne bağlı Sinop Şube Müdürlüğünden gelen ekipler tarafından incelenerek tutulduğu iddia edilen raporu Cumhurbaşkanlığına başvurarak istedim, bana Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne bağlı Sinop Şube Müdürlüğü yerine Boyabat Belediyesi cevap verdi.

Buradan Sinop Valisi, Boyabat Kaymakamı ve tüm yetkililere sesleniyorum, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne bağlı Sinop Şube Müdürlüğünün katledilen köpeklerin incelenmesi ile ilgili bir raporu var mı, yok mu, buna cevap verin, benim Cumhurbaşkanlığına sorduğum sorunun cevabı niçin Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'ne bağlı Sinop Şube Müdürlüğüne sorulmuyor?

Cumhurbaşkanlığına konu ile ilgili sorduğum soruyu ve bana verilen cevapları sizinle paylaşıyorum.

Cumhurbaşkanlığına yazdığım yazı:

8 Ekim 2017 Pazar günü Boyabat küçük Sanayi Sitesinde zehirlenmiş vaziyette 30 civarında köpek bulunmuş ve zehirlenen köpekler Boyabat Belediyesi çöp arabasına konularak çöplüğe taşınmıştır. Konu ile ilgili çekilen fotoğraflar kullanılırak yapılan haberler yerel ve ulusal gazetelerde çıkmıştı. Haberler sonrası, konuyu incelemek üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne bağlı Sinop Şube Müdürlüğünden gelen ekiplerin incelemesinin sonucu ise Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı tarafından, "hayvanların üzerinde herhangi bir yara, kan, iğne olup olmadığına bakılarak, yapılan incelemede herhangi bir bulguya rastlanmadığını belirtmiştir” sonuç ortadadır denilerek, açıklama yapılmıştır. Asıl konu bu köpekler üzerinde yapılan inceleme kimler tarafından yapılmıştır, konu ile ilgili rapor niçin yayımlanmamıştır, 30 civarında köpek hangi nedenle ölmüştür, köpeklerin ölüm nedeni insan sağlığını tehdit etmektemidir? Konu ile ilgili tutulan raporun tarafıma gönderilmesini istiyorum

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

351699


Tasarım:DtGaNi