Yayın Tarihi:04 12 2017 04:57(2049)

İlk Defa Girilen Gizemli Mağaradan Kurt Değil, Tilki Çıkardılar

3 Aralık 2017 - Bugün Boyabat doğa yürüyüşünde mağara ziyareti vardı.Boyabat Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı ve Yürüyelim Arkadaşlar Grubu lideri Ahmet Küçükbaş ve arkadaşları bugün kayıtlara girmemiş ve halk tarafından da bilinmeyen büyük gizemli bir mağarayı gezdiler.

Bugün yaklaşık 25 kişinin katılımı ile ziyaret edilen ve ilk defa girildiği düşünülen üzeri adeta doğal kemerlerle örülmüş görüntüsü veren gizemli mağaraya aydınlatmalarla yaklaşık 100 metre inildi. Aşağı inenlerden yukarıya aşağıda Kurt var, dedikodusunun yayıldığı sıralarda mağara içinde ortaya 2 tane Tilki belirdi. Beklenmedik ziyaretçileri gören 2 Tilki ziyaretçiler arasından fırlayıp korku ile mağaradan kaçtılar. Hayvanların güzelliği karşısında kameralara sarılan ziyaretçiler sizler için bu videoyu ve fotoğrafları yakaladılar.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit





Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

361396


Tasarım:DtGaNi