Yayın Tarihi:06 12 2017 04:11(3415)

Boyabat Jandarma Ekipleri Hırsızları Bir Günde Devrekani'de Yakaladı

Boyabat’a bağlı İneybeyli köyünde Cemal Ş.'ye ait dört büyükbaş hayvanı çalan zanlılar Jandarma tarafından Devrakani’de hayvanları satarken suç üstü yakalandılar.

Edinilen bilgiye göre, Boyabat İnebeyli köyünde Cemal Ş. isimli vatandaşa ait dört büyükbaş hayvan 2 Aralık 2017 Cumartesi günü kayboldu. Cemal Ş. kaybolan dört büyükbaş hayvanını bulamayınca 3 Aralık 2017 Pazar günü jandarmaya bildirdi.

Boyabat ilçe jandarma komutanlığına bağlı ekipleri konu üzerinde yaptığı titiz çalışma sonucunda, Boyabat İnebeyli köyünden dört büyükbaş havvanı çalarak yaya olarak Göve köyüne kadar getiren üç kafadar F.A. (24), R.A. (25) ve Y.Ç.(37) buradan ise köydeki vatandaşlara kaybettikleri ineklerini yakındaki bir yerde bulduklarını ifade eden şüpheliler telefonla Boyabat ilçesinden ticari bir kamyonet çağırarak inekleri yükleyip Kastamonu Devrekani ilçesi Belovacık Köyü’ne gittiler. Dört büyükbaş havana Devrakani’de 16 bin liraya alıcı bulan üç kafadar büyükbaş hayvanları satarken, 4 Aralık 2017 Pazartesi günü Jandarma tarafından suç üstü yakalandılar.

Zanlıların yakalanmasının ardından çalmış oldukları dört büyükbaş hayvan Boyabat ilçe Jandarma tarafından sahiplerine, evlerinde teslim edildi. Hayvanlarını gören ailenin bin bir emekle yetiştirdiği el emeği olan dört büyükbaş hayvanlarının bir gün gibi kısa sürede tekrar kavuşmanın şaşkınlıkları ve sevinçleri yüz ifadelerinden okunuyordu.

Adliyeye önünde bekleyen üç zanlının yakınları ise olayı görüntüleyen yerel ve ulusal bazda çekim yapan gazetecilere sözlü sataşmalarda bulunurken, görüntü alan habercilere “Sizlere soracağım”, “Sizler ne hakla çekiyorsunuz”, “Çalıştığınız gazetelerin isimlerin verin”, ”Sizleri Ankara’ya şikayet edeceğim” ve ”Sizleri M.E.'ye şikayet edeceğim. Göreceksiniz siz” gibi sözler sarf ederek görüntü alınmasını engellemeye çalışırken Jandarma kolluk kuvvetlerinin müdahalesi ile karşılaşınca geri çekildiler.

Yakalanan üç zanlı Boyabat ilçe jandarma bölük komutanlığında alınan ifadelerinin ardından öğle saatlerinde Boyabat Adliyesine getirildi. Adliyede savcılık ifadeleri alınan F.A. (24), R.A. (25) ve Y.Ç.(37) mahkemeye sevk edildiler. Zanlılar çıkarıldıkları Mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: ne güzel 07 12 2017 01:18
işte türk adaleti yazıklar olsun herşeyiyle hırsızlk ortada da hani adalet bumu yazık be yatişdir bak besle ş..ler gelsin çalsın yakalansın sonrada denetimli serbeslşkle hadi git bumu adalet yaxıklar olsun son diyeceğim askerimize helal olsun yakalamış ama adalet ne yapmış cok yazıkcokk o kararı verenlerin hiçmi adaleti yok ?

3. Yorum: asdfg 06 12 2017 17:39
özverili çalışma ve başarılı sonuçtan dolayı jandarma birimlerine teşekkür ediyorum.

2. Yorum: :) 06 12 2017 17:09
serbest bırakılmış adalet sisteminiz batsın hep çalanın hep suçlunun yanında birsey olmaz bu ülkeden şu ülke için canını verenlere yazık günah köylünün binbir dertle alıp yetiştirdiği hayvanı çal sat sonra serbest kal öyle bi dünya birakcaklarki les gerçi t.c. devletinin daha önemli işleri var adelete hak hukuka ayıracak zamanı yok balık baştan kokmus

1. Yorum: osman 06 12 2017 14:14
askerimize ve polisimize rabbim güç kuvvet versin onları başımızdan eksik etmesin


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

343859


Tasarım:DtGaNi