Yayın Tarihi:08 12 2017 05:01(2413)

Belediye Tarafından Orman Sokak Tek Yön İlan Edildi. Çözüm Tek Yön Mü?

Boyabat Adanan Menderes Bulvarında park yasağı devam ederken, Boyabat orta çarşıda başlayan tek yön uygulaması bir netice vermedi. Yine sürücüler çift taraflı olarak olarak çarşı içinde araç kullanırken, belediye tarafından takılan trafik tabelaları aksesuar olarak mı kaldı?

İlklerin belediyesi olan Boyabat Belediyesi bir ilke daha imza atarak sokakta tek yön uygulaması başlattı. Kumluk mahallesi Orman sokak bundan böyle trafik akışına tek yön olarak hizmet verecek.

Boyabat belediyesi yasaklarla, tek yön uygulamalarıyla trafikte çözüm ararken, yapılan yeni binalarda otopark zorunlulu gibi veya bölgesel otoparklarla köklü çözümlere gitmemesi bazı vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor.

Boyabat Belediye binasının bulunduğu sokak çift taraflı araç park edildiği halde günün bir çok saati trafik akışında sıkıntısı yaşarken tek yön olarak niçin kullanılmıyor?

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: gurbetçi 10 12 2017 04:39
orman.sokaktaki mevcut kaldırım genişligi kaçsantimetre buradan lütfen yazın.bakalım meydan.cadde.sokak kaldırım standardına uygunmu?

4. Yorum: veli 09 12 2017 06:00
kaldırımları yenilerkekn yolu 1 metre daraltırsan olacağı budur

3. Yorum: sokak sakini 09 12 2017 02:47
orman sokak'ın tek yön ilan edilmesinin gerekçesi neydi?çözüm tek yön mü? herhalde belediyeden bir yetkili açıklama yapacaktır.yapmasıda bence gerekiyor

2. Yorum: halit 09 12 2017 02:26
belediyemi var da çözümler kalıcı,yararlı ve çözücü olsun.varmı var.1 liram bile helal deildir.

1. Yorum: hani 08 12 2017 05:28
hani nerde a.menderes csd yasak varmş ya adamlar sanki yolun tapusunu almışlar duba koyarlar arabasını ssbh cekip akşma kadar orda duruyor hani yasak nerde bn beş dakka işşm olsa yer bulmıyorum cekmeyw hele dörtyol ayrı bir satılık taksi tsm köşede durar traktörler taksiler tampon tampona yayan bile geçilmiyor nası cekiyorlarsa şu galaricilwri cıjarmadılar bi türlü dışarıya trafik ekibi birde o araçların yannda bekliyor sözde yasak var uasak kime işini görmek için park eden vatandaşa yasak bu işte


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

96550


Tasarım:DtGaNi