Yayın Tarihi:09 12 2017 18:46(1135)

ASİLDER Barış Karadeniz'i TBMM'de Ziyaret Etti

Ankara Sinop ili ilçeleri Derneği ASİLDER Genel Başkan Kenan Güllü beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'i TBMM makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Kenan Güllü kabülde yaptığı konuşmada; "Sayın vekilim gönül insanı, ziyaretimizin nedeni TBMM Başkanlık divanına seçilmiş olmanızdan dolayı menmuniyetimizi zat-ı aliniz ile paylaşmak içindir, bu bağlamda yeni görevinizde üstün başarılar diliyoruz." dedi.

Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, başkan Güllü'ye ,tTeşekkür etti.

Karadeniz; "ASİLDER derneğimizi kurulduğu günden beri takip ediyorum. Bir çok etkinlikte birlikte olduk, çalışmalar güzel gidiyor, sayın başkanı ve ekibini kutluyorum." dedi.

Ziyaret Genel Başkan Kenan Güllü'nün Barış Karadeniz'e Türk bayrağı ve Atatürk temalı portre hediye etmesiyle son buldu.

ASİLDER heyetinin ziyaretleri bürokratlar ile devam etti .

TBMM Dış İlişkiler ve Protokol Başkanı Cemalettin Tüney'i makamında ziyaret edildi. Derneğin çalışmaları hakkında ve tadilatı devam eden ve yakın zamanda Sinopluların hizmetine sunulacak olan Sİnop Kültür Evi ile ilgili bilgi alışverişi yapıldı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113338


Tasarım:DtGaNi