Yayın Tarihi:11 12 2017 03:12(1273)

Erfelek'te Nöbet Değişimi

Erfelek CHP İlçe Kongresi gerçekleştirildi. İki adayın başkanlık için yarıştığı seçimde 42 oy alan Hüsnü Yangöz, Erfelek CHP İlçe Başkanı oldu.

Yapılan kongreye CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek , Ak Parti İl Meclis Üyesi Cemil Özen, CHP İl Meclisi Üyesi Ayhan Şen, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Reçber, Erfelek Mhp İlçe Başkanı Nahit Koca  ve CHP’li vatandaşlar da katılım gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erfelek İlçe yeni Başkanı Hüsnü Yangöz durmadan çalışacaklarını belirtti. Yangöz yaptığı açıklamada;‘’Kaptanlık görevini bize verdi arkadaşlarımız sağ olsunlar, daha doğru tabirle delegelerimiz bizi uygun buldu. Erfelek’te Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dikeceğiz bunun sözünü veriyorum. Yenilik getireceğiz gençler ve hanımlara yer vereceğiz. Örgütlenme çalışmalarında kırsal kesim tamamen unutulmuş. Biz üye sayımızı mevcut olan sayının 3 belki de 4 katına çıkaracağız bireysel olarak bunun da sözünü veriyorum, durmayacağız. Kadınlara gençlere özellikle yer vereceğiz. Tarım politikasıyla ilgili seminerler düzenleyeceğiz. Parti kapımız her gün herkese açık olacak. Hukuktan tarıma sağlıktan eğitime tüm danışma hizmetlerini vereceğiz. Orası bir okul gibi olacak, şikayet mercii olacak. Biz her konuda Erfelekli’nin,  köylünün yanında olacağız’’ ifadelerine yer verdi.

Haber: Hakan Çakır - Haber57.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

55823


Tasarım:DtGaNi