Yayın Tarihi:11 12 2017 03:20(1339)

Aysun Özsönmez Güven Tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi  Sinop Merkez İlçe Kongresi gerçekleştirildi.

Tek aday olarak kongreye giren mevcut başkan Aysun Özsönmez güven tazeledi. Yapılan kongreye Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Barış Ayhan ve çok sayıda delege katıldı.

Divan seçiminden sonra açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Aysun Özsönmez yaptığı açıklamada; ''Siyaset insanın birbirini kötülemesi değildir, siyaset yapan insanların farklılıklarını ortaya çıkartarak toplumu ona inandırabilmesidir.  Tabiiki eleştiriler olacaktır ama üslubuna uygun doğru beden diliyle olacaktır, yol gösterici eleştirilerle yıkıcı değil yapıcı olacaktır. Siyaseti bu anlayış içerisinde gerçekleştirirsek geleceğe ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne çok şey katmış oluruz. Siyaseti seçme ve seçilme yarışı içine düşürmemeliyiz, seçim sonrasında partin için hürriyetin için birlikte mücadele etmeli Cumhuriyet Halk Partisi olarak yapmalıyız. Burada ben, sen, o yok hepimiz varız, partimiz ve ülkemiz için ideallerimiz ve ideolojilerimiz için tek yürek olup çalışıyoruz ekip ruhu ile birlikte bir iş kurtarmanın verdiği mutlulukla dostluk ve dayanışma duygusu ile bir aradayız. Ohal koşulları altında zorlukla yılmadan mücadele etmeye devam edeceğiz. Siyaset bir duruştur, hizmettir, ahlaktır, kültürdür. Siyaset bir vefadır, duruşumuzu, çizgimizi bozmadan saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde kazananın partimiz olduğu bilinci ile yaklaştık. Ülkenin içinde bulunduğu şartlarda tek umut Cumhuriyet Halk Partisidir. Mücadele etmekten başka bir şansımız yoktur gün kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara atma günüdür, gün AKP faşizmine karşı mücadele etme günüdür. Referandum da merkezde geçerli olan 38.980 oyun 24.415'i hayır çıkarak %62 başarıya ulaştık. Sivil toplum örgütleriyle devamlı irtibat halinde olduk çalışmalara katıldık, destek verdik belirli günlerde yapılan kutlama, anma programları düzenledik ya da katıldık ziyaretlerde bulunarak partimizi sosyal hayatın içinde var ettik. Adalet yürüyüşüne katılarak Cumhuriyet balosunda, Öğretmenler Günü'nde kahvaltıda siz değerli üyelerimizle bir araya gelme mutluluğunu yaşadık. 5 Aralık’ta kadına seçme ve seçilme hakkının verildiği gün Ankara Arena Spor Salonu'na kalabalık kadın grubuyla katılarak kadınların birlikte nasıl güçlü olduklarını gördük, bundan sonraki süreçte zor şartlar altında Cumhuriyet'in kurucu felsefesi ve ilkelerinin bu günkü iktidar eliyle sistematik bir şekilde ortadan kaldırılmak istendiği bir ortamda çalışmalarımızı yılmadan devam ettireceğiz. Ekip ruhu ile birlikte mücadele edeceğiz, tüm bu duygularla Cumhuriyetimiz'in ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle ve saygıyla anıyoruz. Bugün aramızda olmayan ebediyete intikal eden Hüseyin Keskin ve Hasan Ozan’ı rahmetle anıyorum, partimize hizmet eden önceki il ve ilçe başkanlarımıza, Milletvekillerimize desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Baki Ergül’e teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Çalışmalarımızda her daim yanımızda olan destek veren İl Başkanımız sayın Barış Ayhan’a  ve Milletvekilimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi Divan Katip üyesi sayın Barış Karadeniz’e teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Yaşasın Cumhuriyet yaşasın demokrasi'' ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber57.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

46782


Tasarım:DtGaNi