Yayın Tarihi:11 12 2017 04:04(2101)

CHP Boyabat İlçe Kongresi Yapıldı

Bugün (10 Aralık 2017 Pazar) yapılan CHP Boyabat İlçe Kongresi'de mevcut ilçe başkanı Murat Sezer yeniden başkan seçildi.

CHP Boyabat İlçe Kongresine CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan ve partililer katıldı.

Kongrede tek listeyle seçime giren Murat Sezer yeniden ilçe başkanı seçildi.

Yapılan seçim sonucu Murat Sezer başkanlığında oluşan CHP Boyabat ilçe yönetimi: Yaşar Çil, Satılmış Erdoğan, Nail Ayrancıgil, Adnan Eker, Hasan Sıdkı Mor, Şakir Özdemir, Bayram Şeneloğlu, Orhan Şenel, Mehmet Çetinkaya, Hüseyin Çeltikçi, Hakan Demir, Kemal Sarıca.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabatlı 12 12 2017 17:34
hiç kimseye duyurulmadan sadece delegelerle kongre yapılması boyabat chpsinin acizliğidir. bir hafta önce kadınları ankaraya toplayıp kadına değer veriyoruz diyenlerin söylemleri nerede kaldı. fotoğraflar çektirenler her konuda olduğu gibi bu konudada açıklam yapar galiba. chp her yerde belli oranda kadın mecburi olacak yönetimde diyor ama tüm yetkililerin gözü önünde bu kural çiğneniyor.kimsede bişey demiyor. helal olsun valla. şaka gibisiniz. uğurlar olsun size

1. Yorum: şükrü doyum 12 12 2017 02:39
valla seçimin yapıldığını buradan gördüm..bi allahın kulu haber vermedi..hayırlı olsun diyorum.tek merak ettiğim yeni listede kaç tane bayan var...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

398100


Tasarım:DtGaNi