Yayın Tarihi:11 12 2017 05:00(972)

“Sinop'ta Hedefimiz, Türkiye Ortalamasının Üzerinde Oy Almak”

İYİ Parti Sinop Kurucu İl Başkanı Ceyhan Demir, İYİ Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, kentte süren parti çalışmalarını değerlendirdi.

Demir, Sinop’ta hummalı bir çalışma içerisinde olduklarına değinerek, yönetim listelerini oluşturma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. İlçelerde atama sürecinin büyük bir çoğunlukla tamamlandığını belirten Demir, “Bazı ilçelerde yönetim listelerimizi oluşturma işlemimiz devam ediyor. İl binamızın yerini belirledik, şu anda tadilatımız sürüyor. Pazartesi günü itibariyle, ilçelerimizde içerisinde olmak kaydıyla listelerimizi Ankara’ya ileteceğiz.” İfadelerini kullandı.

-“2 milletvekilliğinden de birini almak istiyoruz”

Demir, Sinop’ta süren parti çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunarak şunları kaydetti:

“Sinop’ta hedefimiz, Türkiye ortalamasının üzerinde oy almak. Yerel yönetimlerde başarılı olmak istiyoruz. Sinop’ta bulunan 2 milletvekilliğinden de birini almak istiyoruz. Yerel yönetimlerde güçlü bir şekilde geleceğiz. Sinop’taki oy potansiyeliyle İYİ Parti’nin Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy çıkaracağımıza inanıyoruz.”

-“Kentteki en büyük sorun işsizlik”

Kentteki en büyük sorunun işsizlik olduğunu anımsatan Demir, “Tarım alanları kısıtlı. Köylerin bir çoğunluğu ormanlaştı. Sinop’un her hangi bir sanayisi de yok. Kentteki vatandaşların en büyük sorunu istihdam alanlarının kısıtlı olması. Bizler de bunun üzerine yoğunlaşacağız.” diye konuştu.

Kaynak: İyigazetesi.com.tr

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

78612


Tasarım:DtGaNi