Yayın Tarihi:11 12 2017 18:08(985)

Tugay Dincel yeniden başkan

CHP Türkeli İlçe Başkanlığı görevine mevcut başkan Tugay Dincel seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Türkeli ilçe örgütünün kongresi, İlçe Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleşti. Kongreye, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Başkale ve CHP İlçe Örgütü üyeleri katıldı.

Divan heyetinin seçilmesinin ardından faaliyet raporunu okuyan CHP Türkeli İlçe Başkanı Tugay Dincel, “Örgütümüz, hem genel merkezimizin, hem il başkanlığımızın  yapmış olduğu eylem ve faaliyetlere, imkanlar dahilinde destek ve katılım sağlamaya özen göstermiştir. Ayrıca partimizin tanıtılması amacıyla Milletvekilimiz Barış Karadeniz ile birlikte muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızın bulunduğu kahvaltı organizasyonu düzenlenmiş, bu organizasyon başarılı ve faydalı bir eylem olmuştur. Ancak, bu ve buna benzer organizasyonları daha sıkça yapma mecburiyeti de göz ardı etmememiz gerekmekte olduğumuzu da bir öz eleştiri olarak ifade etmek isterim.” dedi.

CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, yaptığı konuşmada, “2019 seçimleri öncesi son kongreler. Dolayısıyla burada seçilecek arkadaşlar, partimizi 2019 seçimlere götürecek yönetici arkadaşlardır. Bu vesileyle arkadaşlarımızın işleri zor, yolları uzun. Umuyorum ki yönetici arkadaşlarımız da bu süreçte bizlere destek olacaklardır, güç vereceklerdir ve partimizi iktidara taşıyan bu yolda hep birlikte yürüyeceğiz.” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, burada yaptığı konuşmada, 2019 seçimlerinin diğer seçimlerden farklı olacağına dikkat çekerek, “Bir dönem seçildik, hükümet bir dönem gider, beğenmezsek başka bir hükümeti getiririz %30’larla, %40’larla dönemi değil. Başkanlık sistemi, tek adam, diktatörlük rejimine giren bir sistem. Şuanda sadece bu sisteme girerken önüne ne gelirse dozerle ezip geçmek isteyen bir sistem var.” dedi.

“Köyler de belediye seçiminde oy kullanacak”

Karadeniz, “Seçim yasasını değiştirmek isteyen bunlar. İki gün sonra belediyelerle ilgili bir yasa çıkaracaklar, şuanda taslak halinde, komisyona getirecekler. Belediyelere oy, köyler de kullanacak. Sadece Türkeli ilçesinde mahalleler değil, Türkeli’deki bütün köyler Türkeli Belediyesi için oy kullanacak. Düşünüyor musunuz, o zaman ne olacak, köylerdeki vatandaş su parası, iskan parası ve her türlü çevre temizlik vergisi ödemelerini aynı belediye sınırlarında yaşayan insanlar gibi yapacak. Dert büyük, onun için çok çalışma zamanı, mücadele etme zamanı” şeklinde konuştu.

“Rıza Sarraf’ı bile milli sorun halinde göstermeye çalışıyorlar”

Karadeniz, “Herşeyi millileştirme gibi bir çabaları var. Bu millilik artık aştı, Rıza Sarraf davasını bile bir milli davaya dönüştürdüler. Biz zamanında dedik ki, bu adam Türkiye’yi soyuyor, ajan. Gelin Türk mahkemelerinde yargılayalım, Türk mahkemeleri gereken cezayı versin. Sonra dediler ki ‘Yok, bu bizim evlat. Para da getiriyor’ dediler ‘Boşverin’ dediler. Üç gün sonra bir serbest bıraktılar, gitti ve ne oldu şimdi, Amerika’da rezil oluyoruz. Şimdi diyorlar ki ‘Bu bir milli dava’. Üçkağıtın milli davası mı olur” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile seçime giren Tugay Dincel, oyların tamamını alarak güven tazeledi.

Kaynak: Türkeli Haber.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

34419


Tasarım:DtGaNi