Yayın Tarihi:12 12 2017 03:04(1643)

Şehit Polis Memuru Hakan Tanrıkulu Yad Edildi

10 Aralık 2016 günü İstanbul Beşiktaş’ta bombalı terör saldırısında Şehit olan Polis Memuru Hakan Tanrıkulu, şehadetinin sene-i devriyesinde dualarla yad edildi.

Durağan İlçesi Merkez İsmail Bey Camiinde Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan mevlid-i Şerif programında, Şehit Polis Memuru Hakan Tanrıkulu ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Yapılan duaların ardından Mevlid-i Şerif’e katılan misafirlere yemek ikramında bulunuldu.

Şehit Polis Memuru Hakan Tanrıkulu, şehadetinin sene-i devriyesi münasebetiyle düzenlenen Mevlid-i Şerif programının ardından Durağan İlçesi Merkez Mezarlığında bulunan Şehitlikteki kabrinin başında okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin akabinde dualarla yad edildi.

Şehit Polis Memuru Hakan Tanrıkulu’nun şehadetinin sene-i devriyesinde Mevlid-i Şerif programına ve kabrini ziyaretine Vali Vekili Mehmet Tanışır’ın yanı sıra, Durağan Kaymakamı Akın Oruç, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, İl Müftüsü Ali Hayri Çelik, şehidimizin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: Boyabat Son Haber.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

105968


Tasarım:DtGaNi