Yayın Tarihi:13 12 2017 17:45(2417)

Boyabat Huzurevi’ne ne oldu?

2016 Yılında düzenlenen görkemli bir tören ile temeli atılan Boyabat Huzurevi projesi başladığı gibi kaldı.

2016 yılında Sinop’un Boyabat ilçesinde huzurevi temeli törenle atıldı. Törene dönemin Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı şuan İç İşleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy , CHP milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Valisi, Boyabat Kaymakamı ve Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı katılarak birer konuşma yapmış ve projenin kısa sürede tamamlanacağını ifade etmişlerdi.

Başkan Şefik Çakıcı konuşmasında Boyabat Halkının çalışkanlığını, azimli oluşunu, yapamayacağı, üstesinden gelemeyeceği iş olmadığını belirtmiş ve bütün konuşmacılardan anladığımız en kısa zamanda inşaatın tamamlanacağı şeklindeydi.

Fakat aradan uzun zaman geçmesine rağmen inşaatta gözle görülür bir çalışma bulunmuyor. Bununla ilgili gazetemize konuşan vatandaşlar; ‘Ne oldu da temel atıldığı gibi duruyor. Boyabat halkı mı değişti. Yöneticiler mi değişti? Devlette devamlılık esastır. Yöneticiler değişse dahi işler devam eder.

O günkü konuşmalardan 90 yataklı olduğunu öğrenmiştik. Boyabat ve Sinop’umuz için çok yararlı bir proje olduğunu anlamıştık. İlimiz ve ilçemize ekonomik ve turistik yönden de katkılarının olacağına inandığımız bu projenin hayata geçmesi herkes tarafından beklenmektedir. Yetkililerin bu konuya el atmasını ve temeli atılan Huzurevi’nin hizmete girmesini istiyoruz dediler.’

Haber: A. Fatih Yılmaz - Bizim Karadeniz

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: ihtiyar 15 12 2017 18:37
gerze'deki huzur evine ve yapım süreci öğrenilir, yaptıranlara, bu iş nasıl yapılır diye sorulursa, işin kolayı bulunabilir.

3. Yorum: ccc 15 12 2017 16:41
onu sinoplulara değil, oraya gelen bakana, vekile ve aile ve sosyal politikalar bakanlığına soracaksın. millettten yardım parası toplayarak huzurevi mi inşa edilirmiş. bakanlığı ve vekilleri sıkıştıracaksın biraz kardeş..

2. Yorum: hasret 14 12 2017 01:41
sinoplular askıya almıştır allah bilir,aç sinop dan ilçelere yatırıma sıra gelmiyorki bereketsiz memleket boyvat olmasa aç kalacaklar

1. Yorum: boyabatlı 13 12 2017 23:15
o törende vekil yokmuydu acaba? niye bu habere yazılmadı?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

108072


Tasarım:DtGaNi