Yayın Tarihi:14 12 2017 04:55(3215)

Hastane Girişi Böyle mi Olmalı?

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi yolu yıllardır şekli şemali bozuk bir şekilde yapılmayı bekliyor. Yaklaşık 2 yıl önce haber merkezimiz tarafından görüntülenen bu görüntü hala değişmedi.

112 Acil ambulanslarının, okul servislerinin sürekli kullandığı ve Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanemizin girişine hiç yakışıyor mu? Yetkililer hasta ziyaret etmek, onlarla resim çektirip poz vermek için geldikleri hastaneye girerken çevrelerine hiç bakmıyorlar mı?

Kamuoyu adına yetkililere soruyoruz…

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinin girişinde bulunan, yol niteliğini kaybetmiş acayip şekil almış araçların buraya geldiğinde birden bocaladığı, kısa mesafede hasar görmüş yaklaşık 20-30 metre karelik bu alan 3 ilçeye hitap eden devlet hastanesi girişine yakışıyor mu?

1- 2 günlük çalışma ile yapılacak işi yapmaktan bu kadar aciz mi kaldık?

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
11. Yorum: boyabatlı 15 12 2017 05:39
başkan sana zor gününde yardımcı olanlara zor günlerinde sen ne yaptın?

10. Yorum: sicak asvalt 15 12 2017 03:12
anayolla sicak asvalt yurtkurun onunden gelen cadde sicak asvalt arada kalan hastane yolu parke yol bir tezat var buiste. hastane yolununda en kisa zamanda sicak asvalt yapılması dileklerimle

9. Yorum: ezo 15 12 2017 01:04
bu yoldan önce hastanede eksik olan doktorların tamamlanması sağlanmalı ki millet doktor için kastamonu sinop samsuna gitmesin. mr çektirmek için sinoba gitmek zorunda kalmasın. yeni hastane yapılıyor ama içinde doktor ve mr cihazı olmadan mı işleyecek bu hastane. amaç gösteriş yapmak olmamalı. hayvan barınağı yapılacak ama sokakta onlarca hasta aç kedi köpek var. o barınak yapılınca bütün hayvanları oraya tıkıp ölüme mi terkedeceksiniz acaba merak ediyorum.

8. Yorum: halit 15 12 2017 00:04
şefik çakıcı belediye başkanı lazım dı oldu.yoksa kaç adam gördükki koltuğun dan kalkıp boş işlerin açılışını gitmeye,boş işlere imza atmaya,bol bol adam çalıştırıp kul haklarını hiçe saymaya.anca ara sokaklara tek yön tabelası için kurulmuş düzen git oku günü gelir parasını al hazır para sistematiği için,birde sıfır abone olun su için 350 liraya yakın para alıyolar,şaştım vallahi şaştım.belediye demek halk demek önceden ucuz ekmek vardı halk ekmek,şimdi yakaladığını çarp var.yedaş özel elektrik aboneliği 150 lira bile deil ama belediyem kodumu oturtuyo.sen aynen devam et s.şefigim ne hasta de,ne engelli de,ne sağlıklı nede yaşlı.biçok şeyi söylemiyorum bile.

7. Yorum: xray 14 12 2017 18:04
peki iyi güzel bu haberi yaptında o ucube gibi 20 sn.yeşil 5dakka kırmızı yanan ana yolda boğabinasının alrındaki lambalarıda bir haber yapsana hangi akıl nasıl bir mantık yıllardan beri aynı aga,neo ben ............... reklamını seyretmek zorundamıyın yahu kaldıki tali yollar bomnoş dururken anayolda beklede bekle yeter bitsin bu çileye bir son verilsin son

6. Yorum: hasta 14 12 2017 17:03
durumu takip edecek yardımcı başka işlerlemi ilgileniyor?

5. Yorum: nolmuşki 14 12 2017 14:34
aaa bu kadar abartmayın ya ne güzel yol ne varki :))) oradan hiç sayın başkan sayın kaymakam ve hiç bir yetkili geşmiyorki görsün gerek yok

4. Yorum: halk 14 12 2017 07:24
kolaz çayının içinin düzenlemesi bitince hastanenin yoluda yapılır,kolaz çayının içi daha önemli.

3. Yorum: çoraklı 14 12 2017 06:09
yılın belediye başkanı (!) seçilen muhteşem ş.çakıcı için bunlar önemsiz olmalı ki henüz bu konulara el atmamış. yoksa bu sorunu da diğerleri gibi şipşak halleder. sıkmayın canınızı.

2. Yorum: bildikli 14 12 2017 06:04
boyabat gazetesine bu haberinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. yolun bir an evvel yapılması gerekiyor. ambulanslar hastaneye hasta yetiştirirken orada deve hörgücü gibi hız azaltıcılarının olmaması gerekiyor. belediye başkanı bir an evvel harekete geçmesi gerekiyor tabi parkeleri kaldırmadan asfalt filan atmasın haa önce altyapıyı yapsın sonra atsın

1. Yorum: hüseyin 14 12 2017 05:36
haberi yapan sayın arkadaşım lütfen orada büyük bir inşaat devam ederken ağır tonaclı arabalar işlerken ne kadar o yolu yaparsan yap tekrar bozulur senden isteğim hastane inşaatı bitince yapilmazsa o zaman bu haberi yap ben sana destek olayım resmini çektiğin yerde pankartlarla boykot yapayım böyle rast gele haberleri görmek istemiyorum eften püften habercilik anlayışı bumu yaptığın haberin önce etüdünü yap lütfen çamur at izi kalsın haberciliği bırakın


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

352199


Tasarım:DtGaNi