Yayın Tarihi:18 12 2017 01:15(3789)

Hüseyin Erol ebediyete yolcu edildi

2004 - 2009 yılları arasında Ak Parti İl Genel Meclisi Üyeliği ve Meclis Başkanlığı ve Akay Yapı Denetim Şirketinde görevi yapan Hüseyin Erol'un cenazesi bugün Büyük Camiinde öğle namazına müteakiben cenaze namazı sonrası şehir mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Valisi Hasan İpek, İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve belediye meclis üyeleri, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpcü, Sinop İl Genek Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu ve il genel meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ve teşkilat üyeleri, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katılımı ile ebediyete uğurlandı.

Kaynak: Boyabat Gündem Gazetesi

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: musa karataş /ist 18 12 2017 02:28
rabbim gaani gani rahmet eylesin kabri şerifleri pir nur makamı cennet olsun inşaallah rabbim sevenlerine sabrı cemil ihsan eylesin amin


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387835


Tasarım:DtGaNi