Yayın Tarihi:19 12 2017 04:39(1351)

ASİLDER Kocaeli'nde

Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği ASİLDER Genel Başkanı Kenan Güllü ve beraberindeki heyet Koceli Sinoplu Dernekler Fedarasyonu (Kosidef)'in genel kuruluna katılmak üzere Kocaeli'ne gitti.

Burada Sinoplu hemşehrileri tarafından sıcak karşılanan ASİLDER heyeti, genel kurulun yapıldığı Çayırova Belediyesine ait salona geçti. Ankara ASİLDER heyetini salona girişte Kosidef Genel başkanı Bahattin Demircan ve Stk başkanları karşıladı.

Genel başkan Güllü, genel kurulda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.

Sayın divan, sayın hazirun Sinop dernekciliğinin duayenleri değerli hemşehrilerim Kosidef 2. Olağan Genel kurulana hoş geldiniz, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Değerli hemşehrilerim Sinop dernekciliği gönül deryasında bir damla olabilmektir ve bizler bunun için çalışıyoruz bu anlamda Sinop dernekciliğinin duayenlerini kendimize rehber ediniyoruz ifadelerini kullandı.

Birlik beraberlik mesajları veren Başkan Güllü, dostum genel başkan Bahattin Demircan ve seçilecek yönetime başarılar diliyorum dedi. Güllü daha sonra genel kuruldan ayrıldı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

105459


Tasarım:DtGaNi