Yayın Tarihi:19 12 2017 04:51(979)

CHP’li Altay: AKP bu sefer, Bakan Soylu tarafından kandırılıyor

TBMM Genel Kurulu’ndaki 2018 Yılı Bütçesi görüşmeleri kapsamında söz alan CHP Grup Başkanvekili Altay, “Kandırılmakta çok mahir olan AK Parti, bu sefer, kandırılan İçişleri Bakanı Soylu tarafından kandırılıyor” dedi.

TBMM Genel Kurulunda İçişleri Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile bu bakanlıklara bağlı kurumların 2018 yılı bütçeleri üzerinde CHP milletvekilleri söz aldı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay da Bakan Soylu’ya, “Sayın Bakan, peşin hüküm vermek doğru olmadı. Bir belediye (Ataşehir) için peşinen ‘hırsız’ demeniz görevi kötüye kullanmanızdır, orada yargı var. Hükmü verecek bakan mı, bakanlık mı, yargı mı? Burada kusur işlediniz” şeklinde seslendi. ‘Kandırılmakta çok mahir olan AK Parti’nin bu sefer, kandırılan İçişleri Bakanı Soylu tarafından kandırıldığını’ söyleyen Altay, “Sayın Bakan, daha önce AK Parti; FETÖ’yü taşeron olarak kullanarak yaptığı kumpasları şimdi Sayın Bakanı taşeron olarak kullanarak yapmaya devam ediyor” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: gökbörü 19 12 2017 19:24
ülke hiçbir zaman bu kadar rezalet yonetılmemişti, kim nedır ,necıdır , bu kadar bukelamun bır arada olmamıştı, eskıden sağcıda solcuda delıkanlıydı bıraz delıkanlı olsun herkes uç günlük dünyada bu kadar dansoz olmaya gerek yok , evet altayın tespıtıde son derece doğrudur.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

27756


Tasarım:DtGaNi