Yayın Tarihi:20 12 2017 02:07(1395)

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Kız/Erkek Sinop İl Karması Takımları Çeyrek Finalde

Sporun tabana yaygınlaştırılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 2013 yılından itibaren uygulamaya koyulan Anadolu Yıldızlar Ligi Müsabakaları (ANALİG) 2017-2018 faaliyet yılı kapsamında Basketbol Kız/Erkek Grup Müsabakaları 15 – 17 Aralık 2017 tarihleri arasında Kastamonu ilinde gerçekleştirildi.

Kız/Erkek 20 ilden 250 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) grup müsabakalarında Sinop Basketbol İl Karması Kız Takımı Bolu‘yu 74 – 35, Amasya‘yı 97 – 56 mağlup ederek, grubunu namağlup lider tamamladı ve çeyrek finallere gitmeye hak kazandı.

Sinop Basketbol İl Karması Erkek Takımı ilk gün Samsun‘a 68 – 60 mağlup oldu. 2. gün Karabük‘ü 68 – 38, 3. gün Amasya‘yı 88 – 66 yenerek grubunu 2. bitirdi ve çeyrek finallere gitmeye hak kazandı.

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Çeyrek Final Müsabakaları 9 – 11 Mart 2018 tarihlerinde Trabzon ilinde gerçekleştirilecek.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

21899


Tasarım:DtGaNi