Yayın Tarihi:20 12 2017 03:21(2337)

Küçük Yüreğinden Büyük Davranış

İlçemiz Camikebir mahallesi oturan Cumhuriyet İlkokulu 7.Sınıf öğrencisi Enes Efe Kurt (13) sokakta bulduğu 15 Bin lirayı sahibine teslim etti.

Enes Efe Kurt olayı şöyle açıkladı; Okulundan evine giderken kaldırımda bir cüzdan gördüğünü ve çevremdekiler cüzdanı Belediye’ye teslim etmemi söylediler. Bende cüzdanı Boyabat Belediyesi Beyaz Masa Yetkilisi Mehmet Kılıç teslim ettim dedi.Daha sonra belediyeden anos edilerek cüzdanı düşüren A.G. adlı şahıs gelerek Enes Efe Kurt’a teşekkür etti.

Olay ile ilgili olarak Belediye Başkanı Şefik Çakıcı Enes Efe Kurt’u makamına davet ederek örnek bir davranışa imza attığı için teşekkür ederek tablet hediye etti.

Kaynak: Boyabat Gündem.net

Facebook'ta Paylaş
7. Yorum: gökbörü 20 12 2017 20:34
ne mutlu boyle sütü temız gençlerimize ,ne mutlu onun annesıne -babasına , hayattakı enbüyük mutluluk yastığa kafanı koyduğunda haram yemeden rahatça uykuya dalabılmektır. alnından öpüyorum bu delıkanlıyı tengri onu korusun ve yüceltsin.

6. Yorum: adamsın 20 12 2017 18:16
canım kardesıme tesekkur edıyorum aılesınıde kutlarım boyle hayırlı guzel bır evlat yetıstırdıklerı ıcı helal olsun

5. Yorum: seyfi sayar 20 12 2017 15:49
bu olay bize şunu gösteriyor ki;
kurban olduğum yaradan dürüst insanların karşısına dürüst insanları çıkarıp onları mağdur etmiyor. parayı bulup teslim eden yüreği yaşından büyük kardeşimizi ve onu yetiştiren büyüten anne ve babasını yürekten kutluyor ve allah razı olsun diyorum.
yüreği güzel insan, mazhar kardeşime de geçmiş olsun diyorum.

4. Yorum: halk 20 12 2017 14:19
böyle onurlu güzel davranışından ötürü kutlarım eminim ailenin bunda çok emeği var onlarada böyle bir evlatları olduğu için teşekkürler.

3. Yorum: abc 20 12 2017 08:02
sayın baskan 14.09.2017 tarihinde de yusuf kayan isimli bir yavrumuz da 3000 tl civari para bulup,belediye emeklisi abimize beyaz masada teslim etmisti.sanirim o vakit sehir disindaydiniz.eminiz ki yusuf kayan yavrumuz da bir tableti hak etmistir.gereğini yapacaginizdan eminiz saygilarimizla.

2. Yorum: gurbetci 20 12 2017 07:56
o beladiye baskanina sormak lazim kici kirik alani yesil alandan imara acip rant saglamaya calisirken borcsuz belediyeyi borc batagina iterken sadece sen degil gelmis gecmis hepsi icin söylüyorum o cocuga bakinca gülmek yerine yerin dibine girmeyi tercih ederdim her ...... yapin sonrada böyle güzel olaylardanda nasiplenme adina ....... flaslara bu cocugun alnindan öpüyorum yetistiren ananinda elinden öpüyorum ama insallah bu ...... kilikli politikaci .............................. dünya ............. senin güzel yüregini bozmaz

1. Yorum: m.akbelen 20 12 2017 03:41
teşekkür ederim çocuğumuza.bu çocuklar oldukça zafer çağlayan,zarraf gibiler ve onlarla iş birliği yapanlar korksunlar.bu evladımız yarın bu olay üzerinden,ayakkabı kutusununu, gemicikleri,700 lük saati, onurlu davranışı üzerinden yorumlayacak.bir sonuca varacak.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

398301


Tasarım:DtGaNi