Yayın Tarihi:20 12 2017 03:32(3137)

Boyabat Orta Çarşı’ya Kale Lazım Değil mi?

18 Aralık 2017 - Boyabat orta çarşıda işsizlikten canları sıkılan Boyabat esnafı sokakta top oynamaya başladı.

İşlerin durgunluğundan şikayetçi olan çarşı esnafı yer yer kendi aralarında top oynayıp eğlenirken, yoldan geçen vatandaşta ayağına gelen topları esnafa atıyor. Top oynayan esnaflar oynuyoruz fakat kalemiz olmadığı için hiç gol olmuyor. Skor her zaman 0-0 bitiyor diye sitem ettiler.

Geleceği parlak görünen, ciddi yatırımların yapıldığı, iş hacminin çok büyüyecek olmasını bilen her seçimde siyasilerin ziyaret noktası olan Boyabat orta çarşı esnafının ise yüzlerinden tebessüm noksan olmuyor.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: çarşı 22 12 2017 18:11
sabahın körü de olsa ,öğlen de akşam da böyle hele hava karınca insan girmeye korkuyor.hiç orta çarşı esnafı ile konuştunuz mu?buradan sallıyor duruyorsunuz gerçekler acıdır işinize gelmiyor değil mi?

3. Yorum: milat 21 12 2017 15:14
sabahın köründe orda resim çekersen davut koçyiğit tabiki çarşıda o saatde kimse olmaz. habar üzerinden algı yapıyorsun davut koçyiğit.o saatde bakın dükkanların önüne daha açılmamış bile.

2. Yorum: ortaçarşılı bir vatandaş 20 12 2017 22:48
degerli gazete yoneticileri siz boyle ayda bir kere orta carşı haberi yaparak aslında çarşıda ticaret yapan insanları ne kadar küçük ve komik bir duruma düşürdüğünüzün farkında mısınız.bence yapılan yatırımdan ve siyasilere iğneleme yapmadan önce yaptığınız haberin ciddiyetini sorgulayın insanların bu çarşıya bakış açısının değişmesinde en onemli unsur sizin habercilik adı altında çarşıyı tiye almanızdır.

1. Yorum: aslan 20 12 2017 20:00
orta çarsidaki çirkin goruntu bir mimar elinden geçirilip tarihi yapilarda tadilat yapilarak cazip hale getirilebilir. araç trafigine kapatilmak kaydiyla ilginç urunler satan ilgi çekici çesitli dukkanlar, orta çapli buyuklukte restorantlar, yabanci ulkelerde bunun çok ornekleri var, oralardan ornek alinabilir.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

112240


Tasarım:DtGaNi