Yayın Tarihi:26 12 2017 18:33(1828)

Aşkın Ayrancıoğlu ve Öğrencilerine Güney Kore’den 5 ödül birden..

Ulusal ve uluslar arası başarılarıyla sık sık gündeme gelen Boyabatlı ünlü karikatürist Aşkın Ayrancıoğlu ve öğrencileri yeni bir uluslar arası başarıya daha imza attılar. Güney Kore’de düzenlenen 26. Uluslararası Sicaco Karikatür Yarışması’nda Aşkın Ayrancıoğlu iki karikatürüyle birden “Onur Ödülü” kazanırken kızı Didar Aşkın Ayrancıoğlu ile öğrencileri Rümeysa Gül Tunç , Serkan Güdükoğlu “Öğrenci Özel Ödülü”, Sude Nimet Kılıç da “Öğrenci Onur Ödülü” kazandılar…

Güney Kore’deki 26. Uluslararası Karikatür Yarışması’nda Türkiye’den ödül kazanan yedi öğrencinin dördü Aşkın Ayrancıoğlu’nun yetiştirdiği Boyabatlı öğrenciler oldu… Ödüllü öğrencilerimizden Didar Aşkın Ayrancıoğlu Sinop Gelincik Ortaokulu 6. sınıfında okurken, Rümeysa Gül Tunç Boyabat Şehit Ersoy Gürsu Anadolu lisesi 9. sınıf, Serkan Güdükoğlu Boyabat TT. Fen lisesi 9. sınıf, Sude Nimet Kılıç da Boyabat Yaşar Topçu YBO 7. Sınıf öğrencisi.

Sanatçı Aşkın Ayrancıoğlu ve öğrencilerinin ödüllü eserleri yarışma kapsamında yayımlanan “Uluslararası Karikatür Albümü”nde de yer aldı…

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: aslan 28 12 2017 03:50
tekrar tebrikler dost askin .

1. Yorum: gökbörü 26 12 2017 20:05
gerçek bir sanatçı -gerçek bır deha - gerçek bır usta - avrupada -amerıkada olsa heykelı dikilir vesselam.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

54888


Tasarım:DtGaNi