Yayın Tarihi:30 12 2017 19:32(1253)

Bin Adet Fidan Dağıtıldı

29 Aralık 2017 - Boyabat Orman İşletme Müdürlüğü Boyabat Büyük Cami önünde Cuma namazı çıkışında vatandaşlara 1000 adet fidan dağıttı.

“Ağaç keserek değil, fidan dikerek geçireceğimiz bir yıl dileğiyle” ve sloganıyla pankart asarak, halka ücretsiz fidan dağıtımının gerçekleştirildi.

Boyabat orman işletmesi Müdürü Mustafa Diktaş ”Boyabat ilçemiz önemli bir orman varlığına sahiptir. Özellikle yılbaşı kutlamaları çerçevesinde ormanlık alanlarda yetişmiş çam ağaçlarının kesilebildiği, bunun önlenmesi amacı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığımız ”Ağaç kesme fidan dik” kampanyası başlatmıştır. Kampanya çerçevesinde müdürlük olarak , Ağaç kesme fidan dikerek geçireceğimiz bir yıl dileğiyle, 1000 adet fidan dağıttık. Fıstık çamı, Ihlamur ve Ceviz fidanlarımıza talep büyük oldu ve kısa sürede tükendi. Genç ağaçların yılbaşı süsü olmaması ve halkımızın duyarlılığını hedefleyen bir kampanyadır.” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: aslan 03 01 2018 06:37
cuma namazina gitmeyenlere fidan yok mu orman isletme muduru bey??? sen sadece islam orman isletme muduru musun sayin memur bey? ayipladim seni?!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

113243


Tasarım:DtGaNi