Yayın Tarihi:30 12 2017 20:01(1387)

Huzur ve Güven Uygulamasında Aranan 4 Kişi yakalandı

Türkiye genelinde yapılan Güven Huzur Operasyonuna Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleride katıldı. Boyabat ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler yol, araç, şahıs sorgulamalarında ve umuma açık eğlence yerler, park, bahçelerde GBT sorgulaması yaptı.

Yapılan bu sorgulamaların yanı sıra alkollü yerlerde sahte Alkol ve benzeri maddelerin olup olmadığı ile ilgili her taraf didik didik arandı. 2017 Yılının son günlerinde yapılan bu uygulama ilçe halkının huzurlu ve mutlu bir şekilde yeni yıla girmesi hedefleniyor.

Aralıksız olarak sürdürülen uygulamada yapılan arama, sorgulama ve denetimlerde 47 ayrı olaydan kaydı bulunan ve farklı suçlardan aranan 1 kişi ve yine çeşitli suçlardan aranan 3 kişi olmak üzere toplam 4 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında tahkikat başlatıldı.

Yapılan kontrollere Zabıta ekipleri, vergi dairesi, tarım ilçe müdürlüğü ve çevre sağlığından yetkili birimlerde eşlik etti.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32164


Tasarım:DtGaNi