Yayın Tarihi:30 12 2017 20:10(2574)

Kaza Üstüne Kaza, Aynı Aileden 3 Yaralı

30 Aralık 2017 Cumartesi - Bugün saat 11.30 sıralarında Sinop istikametinden Boyabat istikametine seyir halinde bulunan Delihasanoğlu ailesinin içinde olduğu gri renkli Samsun plakalı otomobil yol kenarında duran araca çarptı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Çulhalı mevkinde hafif hasarlı olarak meydana gelen kazada hasar alan bir araç yol kenarında kaldırılmayı beklerken, Sinop istikametinden seyir halinde bulunan 55 plakalı Opel marka bir aracın kontrolden çıkması üzerine yol kenarındaki hasarlı araca çarptı.

Araçta bulunan aynı aileden Baba Erdoğan Delihasanoğlu, Anne Zeynep Delihasanoğlu ve 9 yaşındaki Emir Delihasanoğlu yaralandılar. Yaralılar 112 Acil servisi ile Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındılar. Yaralanan 3 kişininde sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: sürekli söylüyorum 30 12 2017 23:38
trafik kurallarina uymayanlarin sonu kaza bunun baska yolu yok ,devlet cezalari artirsin olmadi yine artirsin milletin cani yanagacagina mali yansin bak bakayim bir daha kurallari ihlal ediyormu yaralilara allah acil sifalar versin .


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

34558


Tasarım:DtGaNi