Yayın Tarihi:31 12 2017 20:24(1811)

Potansiyel suçlu (!)

AK parti 6. olağan kongresi için Sinop’a gelen Cumhurbaşkanı ve AK parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan için Hakan Akıncı isimli vatandaş polis tarafından gözaltına alındı.

Daha önce sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği için tutuklanan ve cezaevine konulan Hakan Akıncı bir müddet sonra serbest bırakılmıştı.

Kendine ait sosyal medya hesabından sık sık Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere hükümet yetkilileri hakkında sert eleştirilerde bulunarak paylaşımlar yapan Akıncı, Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinop’a gelmeden bir gün önce yine sosyal medya hesabından yaptığı; “İnsanın sevmediği ot, burnunun dibinde biter misali; Erdoğan yarın ilimize geliyor! Kara Cumartesi“diye paylaşımda bulunmuştu. Hakan Akıncı dün sabah Erdoğan’ın Sinop’taki miting öncesi polis tarafından gözaltına alındı ve Cumhurbaşkanı Sinop’tan ayrılıncaya kadar da polis gözetiminde tutuldu.

BEN NE BÜYÜK ADAMIŞIM BEE !

Hakan Akıncı, serbest bırakıldıktan sonra yine kendi sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamasında; “Yine Reis yapacağını yaptı! Bugün benim dört polis nezaretinde gözaltında tutulmama sebep oldu! İreis bey Sinop’a geliyor diye, sabahtan itibaren polis memuru arkadaşlarla takıldık. Ben ne büyük adammışım bee! Reis Hakan Sinop’ta iken gelmem demiş belliki Emniyette benim için önlem almış. Kendi gücünüzü küçümsemeyin! Büyük makamların korkusu olabilirsiniz.“diye paylaşımda bulundu.

Kaynak: Halk Sesi.com

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: sinop 05 01 2018 21:40
gelmiş geçmiş türkiyede satılmadık yer bırakmayan ve türk halkını fakirleştiren bir lider.

3. Yorum: aslan 03 01 2018 06:19
"nec" isimli "mürit",,, demokratik ulkelerde siyaset adamlarina senin gibi dini ovguler yagdiranlara baska ulkelerde rastlanmiyor. ulkemizde her turk vatanini ve milletini sever... laik turkiye cumhuriyeti'nde ise herkes kendi inancini uygular. "dünyaya meydan okumaya" gelince??? ha, haaaa!!! eyyyyy, naralari seni ve senin gibileri pesine takmak içindir, pek aldanma buna!!! çok güvendigi araplar bile kuyumuzu kaziyor...

2. Yorum: hooha! 03 01 2018 04:49
ya bu arkadaşın yorumunu hangi derede kurt öldüde yayınladınızz neo akp ibresi yukarıyımı gösteriyor yine kih keh

1. Yorum: nec 01 01 2018 01:24
senin soyadında yanlış yazılmış aslında
soytarı olmalıydı.55 yaşındayım t.c ne
vatanını milletini dinini bu kadar seven
dünyaya meydan okuyan bir lider gelmedi
allah senin gibiler ıslah etsin inş


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

93540


Tasarım:DtGaNi