Yayın Tarihi:31 12 2017 21:10(1233)

2018 Yılı İyiliklerle Dolu Olsun

Boyabat İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor, 2018 yılının, başta Boyabat ve ülkemiz olmak üzere, tüm Dünyanın iyiliklerle dolu olmasını diledi.

Boyabat İYİ Parti İlçe Başkanı Mithat Mor yaptığı açıklamada: "2017 yılını bazen acı, bazen tatlı, bazen kötü, bazen iyi, nihayetinde tamamladık. Artık yeni bir yıla giriyoruz, girdiğimiz yıl olan 2018 yılının başta Boyabat ve ülkemiz olmak üzere tüm Dünyaya iyilik getirmesini ve kötülüklerin yok olacağı, umutların kaybolmadan bizimle her şeyin iyiye gideceği bir yıl olması temennisiyle mutlu ve iyi günlerde görüşmeyi dilerim." dedi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: evet 31 12 2017 22:57
sn.başkan degerli mor.boyabatımıza dogalgazın gelmesini umutla bekliyoruz.yazınızdada belirttiginiz gibi umutların kaybolmaması için bu konunun takibini yapmanız dileklerimle.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

391166


Tasarım:DtGaNi