Yayın Tarihi:01 01 2018 02:32(774)

25.Dönem Ak Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak'ın Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Değerli kardeşlerim,

Nerede ise bir göz açıp kapatma mesafesindeymiş gibi hızla akıp giden bir yılı geride bırakıyoruz. Oysa, bir göz kırpışı mesafesinde gibi gelen zaman dilimine 365 gün sığdırdık.. Acıyı, sevinci, mutluluğu, hüznü, umudu, yaydık 52 haftaya..Ülke olarak öylesine dolu bir yıl bıraktık ki geride, birkaç satıra sığdıramazdık yeni yıl mesajımızı..

ÜLKEMİZİN BİRLİĞİ, BERABERLİĞİ, REFAHI VE MUTLULUĞU YOLUNDA ÇABA SARFEDEN TÜM DOSTLARIM, KARDEŞLERİM;

2017 denildiğinde Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Lideri Mesud Barzani’nin bağımsızlık referandumunu, sadece ekim ayı içinde ABD’de 59, Somalide 358 kişi teröre kurban verilirken, ABD’nin PKK uzantısı terör örgütlerine silah sevkiyatlarını, Almanya ve Hollanda başta olmak üzere bazı AB üyesi devletlerin Türkiye’ye karşı saldırgan tutumlarını, Bakanlarımıza karşı saygısızlıklarını, Müslümanların ilk kıblesi Kudüs’ün ABD tarafından İsrail’in Başkenti olarak tanınmasını, başta Suriye olmak üzere ortadoğunun bir çok bölgesinde oluk oluk akan Müslüman kanı gibi sayısız gelişmeleri olumsuzluklarla hatırlayacağız. Ancak tüm bu olumsuzluklar karşısında dim dik duran ve dünya genelinde devleşen bir Türkiye’yi de görmemezlikten gelemeyiz. Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Lideri Mesud Barzani’nin girişimi karşısında dim dik duruşu, hayal ettikleri kürt devletinin kuruluşunu önlemesi 2017 de gururumuz oldu. ABD’nin Kudüs kararına karşı ilk ve en sert tepkiyi Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vermesi, önce İslam İşbirliği Toplantısını gerçekleştirmesi ve konuyu Birleşmiş Milletlere taşıyarak buradan ABD’nin kararına karşı ezici bir çoğunlukla karar çıkartılmasını sağlaması da hem gururumuz hem de 2017 nin unutulmazları arasında yerini aldı.

ÜLKEMİZİN BİRLİĞİ, BERABERLİĞİ, REFAHI VE MUTLULUĞU YOLUNDA ÇABA SARFEDEN TÜM DOSTLARIM, KARDEŞLERİM;

Uluslararası arenada 15 yıl öncesine kadar, dikkate ve ciddiye alınmayan bir Türkiye var iken bugün Birleşmiş Milletlere üye 193 devlet arasında lider ülke konumuna yükselmiş bir Türkiye Cumhuriyeti’nden bahsedebiliyorsak bunu Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a borçlu olduğumuzu unutmamalı ve unutturmamalıyız.

2017 sadece uluslar arası başarılarımızla değil ayrıca Ülkemizin her alanda gelişip güçlenmesi bakımından da hatırlanacaktır. Dünyadaki ekonomik sıkıntılar nedeni ile 2017 yılı boyunca felaket tellallığına soyunanların hevesleri kursaklarında kalmış, bekledikleri kriz yerine ABD’yi, Çin ve Japonya’yı geride bırakarak yüzde 11.1 büyüme hızı ile ülkemiz bir dünya rekoruna imza atmıştır. Bu büyüme oranının bir başka ifadesi de 2017 de ülke genelinde eğitimden sağlığa, bilimden teknolojiye, spordan ulaşıma hayatın her alanında hız kesmeden ilerlemenin de yılı olmasıdır.

İlimiz genelinde de 2017 eğitimden sağlığa, bilimden teknolojiye, spordan ulaşıma hayatın her alanında hız kesmeyen ilerleme yılı olmuştur.

Değerli Kardeşlerim;

İlimiz açısından 2017’nin en önemli olaylarından biri de Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2017’yi kapatmaya 1 kala İlimizi ziyareti ile bizleri onurlandırmasıdır.

2017 nin son gününü Sinop'umuza ayıran Ak Parti Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır, O büyük lideri bağrına basan 10 binlerce Sinop'lu kardeşlerime de teşekkürlerimi sunuyor, Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemizin birliği, beraberliği, refahı ve mutluluğu yolunda çaba sarfederken şehit düşenlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize Allahtan şifa dilerken, 2018 in tüm Ülkemizde ve Sinop’umuzda sağlık, mutluluk, bol kazançlara vesile olan bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Cengiz Tokmak
25. Dönem Ak Parti Sinop Milletvekili

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

46066


Tasarım:DtGaNi