Yayın Tarihi:06 01 2018 04:24(851)

CHP 36. Olağan İl Kongresi 7 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Başkanlığı 36. Olağan İl Kongresi 07 Ocak 2018 Pazar günü saat 11:00 de Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin içinde bulunduğu olağan kongre süreci işlemeye devam ediyor. İlçe kongrelerinin tamamı gerçekleştirdi. 7 Ocak Pazar günü gerçekleşecek il kongresi ile süreci tamamlanacak.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Barış Ayhan “Partimizi; 2019 yılındaki yerel seçimlere, milletvekili seçimi ve cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlayacak kadrolar bu kongre sürecinde seçiliyor, seçilecek. Cumhuriyet Halk Partisi Sinop İl Örgütü olarak büyük bir mücadeleye hazırlanıyoruz. Ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşıyan 2019’da ki seçim sürecinden mutlaka kazanarak çıkacağız. Ülkemiz açısından artık dönüşü olmayan bir noktaya doğru ilerliyoruz. Bugüne kadar bir çalışıyorsak artık on çalışacağız. Bunun bilinciyle CHP Sinop İl örgütü olarak bir bütün halinde, güçlü bir yönetimle iktidar mücadelemize hazırlanıyoruz ve partimizi 2019 seçimlerde Sinop’ta ve ülke genelinde başarıya taşıyacak kadrolarımızla yola çıkıyoruz.”

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

71165


Tasarım:DtGaNi