Yayın Tarihi:08 01 2018 00:20(2379)

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Figen Güzel Yeniden Seçildi

6 Ocak 2018 Cumartesi günü AK Parti Boyabat İlçe Başkanlığı salonunda yapılan Boyabat İlçe 5. Olağan Kadın Kolları Kongresinde Figen Güzel yeniden Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Kongreye Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Sinop İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Tekin Altınkök, Boyabat Kadın Kolları Başkanı Figen Güzel, Gençlik Kolları Başkanı Hayrettin Tavalıoğlu ve AK Partili kadınlar katıldı.

Seçimle ilgili açıklama yapan Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız; "Görevini devreden bayan kardeşlerimize ve şimdiye kadar görev yapmış tüm Kadın Kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ederim. Bugünkü kongre ile tekrar seçilen Kadın Kolları Başkanı Figen Güzel’i ve yönetimini tebrik eder, başarılar dilerim." dedi.

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: 4. yorumcuya 12 01 2018 15:02
yazdıklarına sen inanıyormusun? herkez herşeyi biliyor. sadece partide değil kurumlarada bir bak? yönetimdeki bir adamın milli piyango dağıtması uygunmu? figen başkanı bu badirelerden sağ çıkmasından dolayı kutluyorum.

5. Yorum: ak dava 11 01 2018 14:55
birileri halen hayel peşinde hangi dava ikisenedir piyasaya çıkan birileri başkan olacam diye yapmadığı yalakalik kalmadı bu parti kurulali on altı sene oluyo birileri ikisenedir meydana çıktı onuda hep cikarcılar sonra davaymış hangi dava sadece partimizi yıpratmak ama baxaramiycaklar

4. Yorum: ak yürek 10 01 2018 17:36
kadın kolları geçirdiği dört seçim boyunca anlının akıyla zaferle çıkmıştır.hala sindiremeyen kabulenmek istemeyenler bu partiyi terketsinler ak partiyi yıpratmak ,çıkarları uğruna kullanmak hele hele birliğe beraberliğe daha çok ihtiyacımız olduğu dönemde hainlik yapanlar kazdığı çukurlarda boğulacaktır.kimsenin il başkanımıza ve ilçe teşkilatlarımıza kadın kollarımıza yıbratmaya hakkı yoktur.

3. Yorum: davasının peşinde 10 01 2018 01:05
1.yorumcu adını ve soy adını daha net yazarsan iyi olur saçma saçma yorumlsr seçim günü gelseydin fikrini beyan etseydin

2. Yorum: fadime 08 01 2018 19:49
apar topar kongre yaptı kadın kolları ama çok yakında kadın kollarında boyabat’ın takdirini kazanmış belediye ile vekil ile ilçe yönetimi ile sorunu olmayan bir dava arkadaşımız kadın kolları başkanlığına atama ile atanacak çok yakında

1. Yorum: osman 08 01 2018 03:37
bu devir ne zaman bitecek akp den kağıt getirmeden iş güç işkur hiçbirşey olmuyor


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33701


Tasarım:DtGaNi