Yayın Tarihi:12 01 2018 21:38(1969)

Ayancık Modern Bir Kapalı Pazar Yerine Kavuştu

Esnafımıza ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla Ayancık Belediyesi tarafından başlatılan Ayancık Kapalı Pazaryeri inşaatının kapalı alandaki çalışmaları sona erdi. Pazar ve köylü esnafının alandaki yerini almasıyla 5 Ocak Cuma günü açılan Kapalı Pazar Yeri ile ilçe halkı, ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılayabileceği düzenli ve sıhhi şartlarda bir alana kavuştu.

Pazar yeri yenileme çalışmalarının ardından vatandaşlar, alışverişlerini daha düzenli ve sıhhi şartlarda yapabiliyor. Proje doğrultusunda devam eden çalışmalar hakkında konuşan Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, “Vatandaşlarımızın ve esnafımızın alışverişlerini daha rahat ve düzenli yapabilmesi adına, modern portatif pazar tezgâhları yaptırmayı planlıyoruz. Pazar yerimize, Ayancık çayı tarafından esen rüzgârları önlemek ve alanın güveliğini sağlamak amacıyla çay kenarındaki kısmı, panel ve çim çit tel örgüleriyle kapatacağız. Yine ilerleyen günlerde pazar yerinin giriş kısımlarına kilitlenebilir kapılar yapıp, alanın dört bir tarafına yerleştirilmesini planladığımız güvenlik kameralarıyla da güvenliğini sağlamayı amaçlıyoruz” dedi. Proje kapsamında ilerleyen zamanlarda, pazar yeri çatısının güneye bakan kısımlarına, güneş enerjisi panelleri yerleştirerek, alanın enerji ihtiyacını bu sistemle karşılamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

341907


Tasarım:DtGaNi