Yayın Tarihi:18 01 2018 18:26(2228)

CHP Sinop Kadın Kollarında Görev Değişimi

CHP Sinop İl Kadın Kolları Başkanlığı’na Necla Topal seçildi.

CHP Sinop İl Kadın Kolları bugün gerçekleştirdiği kongre ile yeni başkanını seçti.  Canan Atabek’in aday olmadığı ve tek adayla gidilen seçimde,  51 oyun 51'ni alan Necla Topal oy birliği ile CHP Sinop İl Kadın Kolları Başkanlığı’na seçildi.

Divan Başkanlığını Merkez İlçe Başkanı Aysun Özsönmez’in yaptığı kongreye, CHP Sinop Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Barış Karadeniz, Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, Ayancık Kadın Kolları Başkanı Fatma Üstün, Boyabat Kadın Kolları Başkanı Şenay Sezer, Gerze Kadın Kolları Başkanı Aydan Gürses, Türkeli Kadın Kolları Başkanı Necla Dinçel, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Çiloğlu Kuruoğlu ile kadın kolları yöneticileri ve üyelerinin katıldığı kongre, Atatürk ve şehitler adına saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, burada yaptığı konuşmasında, uzun süre birlikte gayretli ve özverili çalışmalar yaptıkları Canan Atabek’e ve yönetimine minnettar olduğunu belirterek teşekkür etti. Başkan seçilen Necla Topal’a başarılar dileyen Karadeniz, şunları söyledi:

“Yaşamın bütün zorluklarına göğüs geren, geleceğimize, çocuklarına, çocuklarının yarınlarına sahip çıkan, bizi, biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, aydın, ilerici, çağdaş yüzümüz, fedakar varlıklarımız, Cumhuriyet Halk Partili devrimci kadınlarımız bugün bir görev değişimi yaptılar. Sinop’ta mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev dolaşarak büyük bir mücadele vermiş bir kardeşiniz, evladınız olarak görevi devreden Sayın Canan Atabek’e ve yönetimine minnettarım. Sonsuz teşekkür ediyorum. Görevi devralan Sayın Necla Topal’la da el ele, omuz omuza, birlik ve beraberlik içinde halkın iktidarını kurmak için mücadele verdik. Şimdi görev değişikliği yaptılar. Yine hep beraberiz. Bunun bilinciyle CHP Sinop olarak bir bütün halinde ve güçlü bir yönetimle iktidar mücadelemize hazırlanıyoruz. Ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşıyan 2019'daki seçim sürecinden mutlaka kazanarak çıkmalıyız. Bu büyük zaferimizi partimize fedakar devrimci kadınlarımız kazandıracak. Buna yürekten inanıyorum.”

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: chp'li 19 01 2018 07:45
merhabalar, arkadaşların seçim süreçlerindeki taktik hep aynı hiç değişmedi, merkez ilçe seçimin'dede, il seçimin'dede, kadın kolları seçimin'dede bizden biri olsun, tanıdık, akraba, arkadaş, yani yakın arkadaşlar olsun, tek ses çıksın, muhaliflerle'de uğraşmayalım takdiği, ondan sonrada neymiş efendim, 2019 çok önemli, güldürmeyin adamı.......

3. Yorum: sinop 19 01 2018 07:39
arkadaşlar, yine bu arkadaşlar kendileri çalıp kendileri oynamaya hala devam ediyorlar.bunları söylerken seçilen arkadaşların hepsini kastetmiyorum,tabiki safane ve içten çalışmak isteyen arkadaşlarda muhakkak var içlerinde, ama başkada çalışmak isteyipte haber bile verme tenezzülünü göstermeyen, benim arkadaşım olsun, başkalarına haber vermeyelim zihniyeti hala devam ediyor.sanki aile arkadaşlardan kurulan bir grup particiliğine yada bir grup örganizatörlüğü havasında devam ediyorlar. yazık çok yazık bu patiye, 2019 seçimlerinde ellerini taşın altına koyan bu arkadaşlara teşekkür ederiz.iyiki varlar, ya olmasalardı..........!

2. Yorum: boyabatlı 19 01 2018 00:11
"mahalle mahalle sokak sokak ev ev dolaşarak büyük bir mücadele vermiş kardeşiniz olarak" diye okuyunca bi gülmem geldi tutamadım kendimi.

1. Yorum: boyabatlı 18 01 2018 23:38
bunların normal kongrelerinden sonra kadın kongresi de berbat şekilde. akp durağan ve saraydüzünde ilçe kadın kolları kongrelerini daha düzenli yaptı. iktidara yürüyen partinin il kadın kolları kongresi ufacık salonda. geçmiş olsun. bittik can çekişiyoruz diye bağırır hale gelmiş parti. çok yazık. yakında akp il kadın kolları kongresi yapılır. dikkatle izleyin oturup düşünün.mahalle


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

98042


Tasarım:DtGaNi