Yayın Tarihi:20 02 2018 18:51(2071)

Boyabat esnaf odasını geçim kapısı olarak görmüyoruz

Başkan Adayı Şükrü Baş “Boyabat esnaf odasını geçim kapısı olarak görmüyoruz.”

19 Şubat 2018 Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde günler yaklaştıkça çalışmalarda hızlanıyor. Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Şükrü Baş bugün Boyabat Hal yerinde pazarcı esnaflarını gezdi.

Pazarcı esnafından kendisine destek isteyen Şükrü Baş yer yer bir çok esnaftan mevcut başkana olan tepkilerini dile getirdiler. Bazı pazarcı esnafı ” Hal yerinde tuvalet yok, esnaf odasında esnafın oturacağı lokal yok, pazarcı esnafını dinleyecek onların sorunlarını yetkililere iletecek başkan yok, seçime 2 ay kala esnaf odası başkanını görmeye başladık, daha önceleri neredeydi, esnafın işine yaramayacaksa neden oturuyor? bizler pazarcı esnafı olarak oturan değil, çözüm üreten bir esnaf odası başkanı istiyoruz.” gibi tepkiler vererek mevcut esnaf oda başkanını şikayet ettiler. Bu tür sorunlara son vereceklerini söyleyen Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar odası başkan adayı Şükrü Baş kendi dönemlerinde yapacakları projeler üzerini anlattı.

Şükrü Baş “Esnaf odasının değil, Esnafın başkanı olacağım. Sorunlu değil, çözüm odaklı bir yönetim olacağız.Yerel esnafı ulusan esnafa ezdirmemek için gerekli girişimleri yapacağız. Esnafımızın daime yanında olacağız ” ifadelerine yer verdi

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: mehmet turan 22 02 2018 15:51
allah yolunu açık etsin.allah utandırmasın.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

395300


Tasarım:DtGaNi