Yayın Tarihi:22 02 2018 03:03(2482)

Kendilerini Vali Olarak Tanıtan Dolandırıcılar Yakalandı

Boyabat’lı iş adamı Yalçın K.’ı telefonda kendilerini Sinop Valisi Hasan İpek diye tanıtarak, devlet adına yardım topluyoruz yalanı ile dolandırıp, 16 bin TL parasını alan çete üyeleri yakayı ele verdiler.

Polis ekipleri dolandırıcıların çeşitli illerde kendilerini vali olarak tanıtıp firma yetkililerini engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınması bahanesiyle kandırarak açmış oldukları banka hesaplarına yüklü miktarda para yatırılmasını sağladığı tespit edildiğini belirtti.

Çorum merkezli çalışan suç örgütü üyelerinden M.A.M (54), C.A.(52), T.Y.(42) U.D.(61) İstanbul’da, A.Ü.(34) ve K.Y.(27) isimli kadın Ankara’da eş zamanlı operasyonlarla gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğünde ifade işlemleri tamamlanan 1’i kadın 6 şüpheli adliyeye sevk edildi. Soruşturmanın devam ettiği ve müşteki sayısının artabileceği bildirildi.

Kaynak: Halksesi.com

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: aslan 27 02 2018 19:36
saçma kararlarini medyadan okudugumuz bazi illerimizin valilik makamini isgal edenlerin gerçek valiler olup olmadiklari konusunda da supheye dusurdu bu haber beni (!). tipki "buzlar çözülmeden" isimli tiyatro eserindeki kaymakami -ki tiyatrodaki o deli kaymakam buzlar çözülmeden önce çok hayirli islere imza atmisti- hatirladim bir an!

2. Yorum: misafir 25 02 2018 00:42
bu dolandırıcı pislikleri zindana atacaksın ömür boyu çıkarmayacaksın. ceza çookk ağır olmalıı.

1. Yorum: datcalı 23 02 2018 23:34
is adamı ....... bu ucuz numaraları nasıl yutar?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

104212


Tasarım:DtGaNi