Yayın Tarihi:23 02 2018 18:38(1824)

Boyabat’ta “Narko-Metruk” ve “Narko-Sokak” Uygulaması Yapıldı

Her Taraf Didik Didik Arandı

21 Şubat 2017 - Sinop Narkotik şubesi ekipleri Boyabat’ta çeşitli noktalarda Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde “Narko-Metruk” ve “Narko-Sokak” uygulaması yapıldı.

Türkiye genelinde eş zamanlı uygulama kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bakımsız harabe vaziyette bulunan eski evlerde, Boyabat Kalesi eteklerinde ve çeşitli noktalarda uygulama gerçekleştirdi.

Sabah saatlerinde başlayan denetimler metruk binalar, şüpheli görülen kişiler ve araçları denetlenerek kontrolden akşam saatlerine kadar sürdürüldü.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabat 23 02 2018 22:39
boyabat boyabat olalı böyle rezillik görmedi.
elin çakalları boyabatta cirit atıyor ve atmaya devam ediyor. bizler gibi gurbette olanlar da eş dost akrabadan bu çakalların varlıklarını devam ettirdiklerini öğrenince de üzülüyoruz.
arkadaşlar!! böyle boş köşe bacakları gezerek temizleyemezsiniz bu pislikleri, temizliğe önce orta çarşıda ki malum yerlerden başlayıp sonrasında da sizlerinde bildiği o malum şahısları alıp aleme ibret olsun diye kazığa oturmadan bitmez..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

89892


Tasarım:DtGaNi