Yayın Tarihi:26 02 2018 02:14(1752)

Ferhat Yıldız: 250 Kişilik KYK Kız Öğrenci Yurdu 2018 Programında

Bilindiği üzere Üniversitemizde yeni açılan bölümlerle öğrenci sayımız artarken, öğrencilerimizin ortak sorunlarından bir tanesi kalacak yer sorunuydu.

Boyabat Akparti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız Yaptığı Açıklamada ”İnşaatı tamamlanan 300 öğrenci kapasiteli KYK Yüksek öğrenim yurdumuza ilaveten, kız öğrencilerimiz için de 250 kapasiteli ikinci bir yüksek öğrenim öğrenci yurdumuz 2018 Yılı yatırım programına alınmıştır. Mart ayında müşavirlik, Haziran ayında yapım ihalesi gerçekleşecektir.

İlçemizde eğitimlerini sürdüren çocuklarımızın güvenli ortamlarda kalmasını sağlamak en büyük görevlerimizden birisidir. KYK kız yurdumuzu 2018 yılı yatırım programına aldıran Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş’e teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. İlçemize ve öğrencilerimize hayırlı olsun…” dedi.

Kaynak: Boyabat Son Haber.com

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

112945


Tasarım:DtGaNi