Yayın Tarihi:27 02 2018 04:15(1141)

Sinop'ta CHP'den Çocuk İstismarına Tepki

CHP'li kadınlar yurt genelinde düzenledikleri eylemlerle çocuk istismarlarını ve kadına yönelik şiddeti protesto etmeyi sürdürüyor. CHP Sinop İl Kadın Kolları yaptıkları basın açıklaması ile çocuk istismarı olaylarına tepki gösterdi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Necla Topal, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, İl Başkanı Barış Ayhan, Merkez İlçe Başkanı Aysun Özsönmez ve çok sayıda vatandaş çocuk istismarlarına ve kadına yönelik şiddete tepki göstermek için Sinop Uğur Mumcu Meydanı'nda bir araya geldi.

CHP Kadın Kolları adına basın açıklaması yapan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Necla Topal, çocukların güvenilir bir ortamda büyümelerini sağlamanın AKP hükümetinin en öncelikli görevleri arasında yer aldığını söyledi. İnsanlığın partisi, dili, dini, ırkı olmadığını vurgulayan Topal, şunları söyledi:

"Biz suç ortağı olmayacağız. Kirli zihniyetlerin sessiz sessiz hareket ederek çocuklarımızı incitmesine izin vermeyeceğiz. Çocuklarımız için endişe duyuyoruz, çocuklarımıza koruyucu bir ortam sağlayabilmek için derhal taleplerimizin dikkate alınmasını istiyoruz ve bu taleplerin yasal takipçisi olacağımızı da buradan ifade etmek istiyoruz. Bilinmelidir ki biz kadınlar, çocuklarımız için güvenli ortamlar oluşturuluncaya, çocuklarımızın korunması için konulmuş yasal çerçeve yeniden düzenleninceye, çocuklarımızın istismar edilmesine zemin hazırlayan kurumlar kapatılıncaya kadar mücadeleye devam edeceğiz."

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

44632


Tasarım:DtGaNi