Yayın Tarihi:27 02 2018 05:24(1617)

Ne İş Yapıyorsun? Gazeteciyim, Haberciyim!

Boyabat’ta İnternet haberciliği yapmak ayaklar altına mı düşürüldü? Boyabat’ta Habercilik yapmak için çalışmanıza haber yapmanıza gerek yok. Öncelikle güzel bir haber portal sitesi açtırın.

Sonrası mı ? çok kolay… Gün içinde müsait olduğunuzda bilgisayar başına geçerek kopyala yapıştır ile mesleği icra edebilirsiniz. Şayet şikayet eden olmaz ise vergi kaydına, oda kaydına da gerek yok.

Hızlı haber yakalamak istiyorsanız Davut Koçyiğit facebook’tan arkadaş olarak ekleyin onlar haberi yapınca size gelecek olan paylaşım ile en sıcak haberi onlarla beraber sizde yapabilirsiniz. Yeterki altına yazın “kaynak: boyabathabergazetesi Davut Koçyiğit” diye sanki yasalara uyuyormuş havası verirsiniz. Haberlerin sahibi Davut Koçyiğit değil, Ezgi Haber Ajansıdır. 1 derece yetkili Gülşen Koçyiğit, 2. derece Hakkı Küçükbaş’tır.

Bu sayede bu işten kazanç sağlayıp geçimini sağlayanların da önünü keserek sizde onlar gibi sitenize reklam alabilirsiniz. Hemde onlardan daha uygun fiyata alabilirsiniz çünkü, sizin elektrik paranız olmayacak. su paranız olmayacak. dükkan kirası olmayacak. Kamera fotoğraf makinesi olmadığı için eskimeyecek masrafı olmayacak. Çeşitli giderleriniz olmayacak. Zaman kaybınız olmayacak. Sizin yeter ki bir lep top bilgisayarınız olsun. İnternet bağlantısını da komşudan yaparsınız. Alın size masrafsız gelir kapısı değil mi? Onlarda haber olmaz ise Sinop’taki siteleri ara sıra göz gezdirmeniz yeterlidir. Bu sayede hem köfteci, hem biletçi, hem bakkal, hem taksicilik hatta ve hatta memurluk bile yapabilirsiniz. İsminizde gazeteci veya haberci olmuş olur.

Bu sayede memleketin en yetkilileriyle de iletişiminiz kolay olur. Yeter ki onlara kameranız olmasa bile cep telefonunuzu göstererek gazeteci veya haberci olduğunuzu hissettirin.

Boyabat’ta Davut Koçyiğit koşsun dursun,bir haber yapacağım diye saatlerce çalışsınlar önemli olan sizin cebinize giren ve sizinde saygın bir kimliğe sahip olmanız. Size sorulduğunda kimsiniz diye (sakın içinizden geçeni söylemeyin) gururla gazeteciyim, haberciyim diyebilirsiniz. Bu sizin doğal hakkınız.

Bunları gerçekleştirdiğiniz takdirde kim olduğunuz biz sormayalım, siz karar verin!

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

52133


Tasarım:DtGaNi