Yayın Tarihi:28 02 2018 19:37(1513)

Sinop Üniversitesi Rektörü Boyabat İİBF’de Öğrencilerle Buluştu

Öğrencilerin öneri-taleplerini dinlemek ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına belirlenen günlerde ziyaretler gerçekleştirecek olan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, ilk buluşmasını Boyabat İİBF ve Boyabat Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrencilerle gerçekleştirdi.

Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen buluşma programında Sinop Üniversitesi Rektörüne; Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Aşpaslan, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Serdar Yener, Yrd. Doç. Dr. Candaş Can, Boyabat MYO Müdürü Öğr. Gör. Nazlı Ülker Hançer, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Recep Kural, Akademik-İdari Personeli ve öğrenciler katıldılar.

Boyabat İİBF ve Boyabat Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği buluşmada, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Nihat Dalgın, öğrencilere sorun ve ihtiyaçlarının çözümü konusunda kapısının her zaman açık olduğunu dile getirdi.

Boyabat’ta eğitim görmenin öğrenciler açısından bir dezavantaj olmadığını belirten Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Boyabat ilçemizin eğitim kalitesi, sosyal olanak ve barınma anlamında öğrencilerimizin ihtiyaçlarını büyük oranda karşıladığını söyledi.

Öğrencilerin daha iyi imkânlarda öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla sık sık Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarını ziyaret ederek, bölüm hocalarıyla birebir görüştüğünü vurgulayan Sinop Üniversitesi Rektörü, “Hocalarımızla görüşmelerde öğrencilerimize, “Öğrencilere kaliteli eğitimi daha iyi nasıl verebiliriz?” ve “Sınıflarımızda nasıl daha etkin olabiliriz?” sorularına cevap arıyoruz” dedi.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, konuşmalarının ardından öğrencilerden gelen soru, talep ve önerileri tek tek cevapladı.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

17226


Tasarım:DtGaNi