Yayın Tarihi:28 02 2018 20:08(2501)

Boyabat MHP Birlik ve Beraberlik Gecesi Gerçekleştirdi

27 Şubat 2018 Boyabat Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat ilçe başkanlığı Sinop il ve ilçe başkanlarınında katıldığı yemekli basına açık birlik ve beraberlik gecesi gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen geceye Milliyetçi Hareket Patisi İl başkanı Ali Çakır, MHP Sinop kadın kolları başkanı Cemile Tekin, MHP Sinop il genel meclis üyesi Metin Şehitoğlu, Sinop merkez ilçe başkanı Hasan Demir, Dikmen ilçe başkanı Ahmet Demir, Ayancık ilçe başkanı Hikmet Çınar, Gerze ilçe başkanı Ercan Aydilek, Durağan ilçe başkanı Osman Yıldırım ve MHP Boyabat kadın kolları başkanı Ayşe Şahin katıldılar.

Verilen davette yemek öncesi bir konuşma gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat ilçe başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan “Partimizce düzenlemiş olduğumuz birlik ve beraberlik gecemize sefalar getirdiniz. Milletimizin değerlerinden beslenen ve ruhunu İslam’dan Allah yolunun takipçileri olan Ülkücü hareket her şeyden öte birlik ve beraberlik hareketidir.

Ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor.Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, bir araya gelmek hepimiz için önem arz etmektedir.

Kalbi Türk milleti için atan, gönlü vatan sevgisiyle coşan, ciğeri aziz Şehitlerimizle yanan, birbirleriyle kaynaşmış, kucaklaşmış, kenetlenmiş, tek nefes tek yürek olmuş Türk Milliyetçileriyiz. Milliyetçi Hareket Partisi tarihi misyonunu bir kere daha yerine getirmiş ve önü kesilmek istenen milletimizin yolunu aydınlatmıştır.

Türkiye biçilmeye çalışılan kefeni yırtmaya, gerekirse , yeni bir kurtuluş savaşına, gerekirse Anadolu’yu yeniden fethetmeye gönüllüdür. Milliyetçi hareket, Ülkücü ve Bozkurtlar canlarını feda etmeye dünden razıdır.

Türk milliyetçileri henüz son sözü söylememiştir.Bu son sözü söyleyecek olanlar buradadır. Milliyetçi Hareket Partisi var olduğu, Ülkücü gençlik Bozkurt gibi ayakta olduğu sürece bekamızı hedef alan saldırılar bozguna uğrayacaktır. Milliyetçi Ülkücü hareket olduğu sürece Ezan dinmeyecek, Bayrak inmeyecek, Vatan bölünmeyecektir.Namerde boyun eğmeyecektir“dedi

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Davut Koçyiğit

Facebook'ta Paylaş
15. Yorum: 6.yorumcuya 05 03 2018 20:15
sizler partinin önünden geçemeyip dava bilmezken bizler dava peşindeydik. sizin gibi çıkarcı ve vasıfsızları partiyi ve davayı akpye peşkeş çekmek için partiye dolduran bahçeliden ahirette hesabı sorulacaktır. sizler partiyi davayı zafer lokantasında yemek yemek sanıp içinde bulunduğumuz durumu ise kurtlarvadisi filmi sanan, kafasını kuma gömüp olup biteni başkasının ağzından kendi çıkarları doğrultusunda konuşan insanlarsınız.
ayrıca bizim qtmzden korkumuz olmadığı için kumda oynamıyoruz ama sen dilediğin kumda dilediğin kadar oyna ama şunu unutma ki korktuğun nasipten çıkmışsa yapacak bişey yok bağdattan gelir bulur.

14. Yorum: işte bu 05 03 2018 03:48
yüzde 5 bile alamayacak iyi partinin klavye delikanlıları burada yarışıyor mhp bitmez bu ayrı konu ama yarın baraj altı oy alınca ben sizlerle iyi ironi yapacağım

13. Yorum: muhtar 03 03 2018 20:04
bahçeli'nin üzerinde tayyip erdoğan posteri olması gerekirdi?bahçeli artık onun sekreteri.

12. Yorum: elliyedi 02 03 2018 22:44
ne kadar mhp düşmanı varsa buraya toplanmış size ne kardeşim mhp den gidin kendi kumunuzda oynayın. bahçeli bir çıldırttı tam çıldırttı sizi anlaşılan.neymiş arkadaş mhp ya memlekette herkes eleştiriyor yok öyle yok böyle oturduğunuz yerden konuşmak kolay klavye delikanlıları sizi yallah size yallah mhp de işiniz yok sizin.

11. Yorum: nuh tufanı 02 03 2018 20:22
bir zamanlar rahmetli muhsin başkan da cemaata kandı gidince birileri mhp bitti demişlerdi.ama ne yazık ki mhp bitmedi kendileri bitmişti.sizde aynısı olursunuz yarın sığnacak liman arayacaksınız sakın haa mhp gelmeyin sizlerin geldiği yerde ot bitmez yemek parasına gelince bizler onurlu insanlarız kendi yemek paramızı öderiz

10. Yorum: birlikçiler 02 03 2018 17:44
bu resimler mhpnin barajın tam dibine gömüldüğünü gösteriyor. mhp toplantısında mhpli arıyorum iyi mi? :)

9. Yorum: dikiş tutmaz sabri 02 03 2018 17:38
yemek yemek için gelenleri, akplileri ve kendisi orada olup seçimde iyi partiye oy verecek olanları çıkardığımızda geriye bir avuç ak mhpli kalıyor. mhpnin bu hale geleceğine kim inanırdı?

8. Yorum: aynı terane devam 02 03 2018 16:08
yıllardır bilge (?) liderin, bilge sözü (?) "türk milliyetçileri daha son sözü söylemedi." serisi devam ediyor. 15 yıldır söylenemeyen bu söz bu saatten sonra da söylenemez. alacaklısını oyalayan borçlu gibi oldu bilge (?) lider (?).

7. Yorum: akkurt 02 03 2018 02:00
gerçek mhp herzamanki gibi cefa çekiyor,ayakta kalmış mhp seçmeni. oturanlar ise iyiciler ve akpli yiyiciler.

6. Yorum: elliyedi 01 03 2018 21:36
sayın 5. yorumcu madem mhp bitti diyorsun ee bundan sanane sen mhp limisin yada nesin sen anlamıyorum sizi ne geriyor arkadaş mhp. mhp yi burda olanlar konuşsun kardeşim size ne sizi ilgilendiriyormu ? siz ve sizin gibiler arındı partiden oh iyide oldu.gidin kendi kumunuzda oynayın haydi yallah.

5. Yorum: 3.yorumcuya 01 03 2018 15:30
hocam mhp bitmiştir, siz kabul etmenizde etmesenizde bahçeli ..... kurtarmak için davayı da partiyi de akp ye sattı ve 1.yorumcu arkadaşın dediği gibi akpye kuma gitti. ahirette iki elimiz bahçelinin yakasında olacaktır.

4. Yorum: kamil 01 03 2018 06:10
yanlış görmediyşem sayın vekilimiz babasıda orada kendi gelemeyince amcayı mı göndermiş yemeklerde güzeldi fatura kimden çıkacak acaba, buranın acilen incelenmeye alınması gerekir.

3. Yorum: elliyedi 01 03 2018 04:58
sayın 1. ve 2. yorumcu mhp herkesi çıldırttığı gibi sizide çıldırtmış anlaşılan. akp ye kuma gittiler demişsin kim kime gitti tabi yazması kolay buradan. sizin gibiler kimseyide beğenmez kendilerinede toz kondurmazlar gidin cümbüş ittifakına hadi.

2. Yorum: para kimden 01 03 2018 03:04
kimseye bir bardak çay ikram edemeyen bu yemeğin parasini cebinden vermez. kim finanse etti acaba? ?????

1. Yorum: datcalı 28 02 2018 23:08
komık bir parti bu mhp vesselam!!!! mhp mi kaldı parti mi kaldı?
akepeye kuma gittiler haberleri yok gariplerin!!!


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

82567


Tasarım:DtGaNi