Yayın Tarihi:03 03 2018 05:54(2165)

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Şükrü Baş'tan Önemli Açıklama

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Şükrü Baş, son günlerde Boyabat'ta alçakça ve şerefsizce kendisi hakkında yapılan, seçimi kazandığı takdirde Esnaf ve Sanatkarlar Odasında görev yapanların işine son vereceğine dair iddiaların tamamen asılsız olduğunu, bu iddia sahiplerinin ve bu iddiayı yayanların alçak ve şerefsiz olduğunu belirterek, bu iddia sahiplerini, bu iddiayı ispat etmeye çağırdı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Şükrü Baş, seçildikleri takdirde odada görev yapan hiç kimsenin işine son vermeyeceklerini açıkladı.

Ayrıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Şükrü Baş, bu iddianın sahiplerini ve bu iddiayı yayanları kınayarak, şiddetle telin etti.

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: gerçek esnaf 07 03 2018 04:28
odaya gittiğimde bazen çok yogün bir çalışma icerisinde oluyorlar.onca işin arasında ćaymı ,kahvemi icerken nezaman sıra geldi anlamadımak bir baktım işim hallolmuş.sağolsunlar her konuda yardımcı oluyorlar.nankör gelirsem allah iyi demez düşüncesindeyim.maksadım sadece memnuniyetimi belirtmekte saygılarımla.

8. Yorum: saatci 04 03 2018 19:44
usta çamur at izi kalsın mantığıyla bu söylentileri çıkarıyorlar
başkan dik dur sen bu esnaf seninle
uydurmaca laflara inanmaz bu esnaf ve sanatkar arkadaşlar

7. Yorum: tarafsız esnaf 04 03 2018 08:51
bu yazılanar hiç hoş deyıl. bende esnafım ne başkan dan nede calışan kardeşlerimizden odaya geldiğim de gayet güzel karşılanıyorum isimde hiçbir aksaklık olmadığı gibi.gayet guleryuzlu olduklarını görüyorum.biz üyelerde zaten ilk önce hizmet sonrada guleryuzlu davranikmak yeterde artar bile.tüm adaylar şimdiden başarılar dilerim.

6. Yorum: mehmet ali çil 04 03 2018 07:09
2.yorumcu yıllardır esnaf odasında görev yapıyoruz. hiçbir üyemize hizmette kusür etmedik ve ayırım yapmadık.bizi bu secım atmosferinden uzak tutun.odada çalışanlar insan olsunlar demişsin,senin bu lafına cevabı önce çok değerli esnaf üyelerimiz sonrada da boyabat halki versin..

5. Yorum: esnaf 04 03 2018 03:41
şükrü usta mesleginde nasıl dürüs adilse başkanlığıda öyle olur kimsenin ekmegiyle oynamaz

4. Yorum: kantinci 04 03 2018 03:22
böyle bir durumun olmayacağını biz biliyoruz başkanım. sonuna kadar destekçiniziz. seçim yaklaştıkça yıpratmaya çalışıyorlar.

3. Yorum: esnaf 04 03 2018 00:58
biz seni çok iyi biliyoruz ustam yoluna devam et onlar yaptığından utansın sen yoluna devam et yanındanız ustam

2. Yorum: esnaf 03 03 2018 21:05
bundan dört senen öncede bu yalanı cıkardıolar cıkaranlarda esnaf odasında calısan elamanlarla yönetimden bir kac kişi akıllarınca başkana yardımcı olmak ama sunuda söyleyım şükrü başla cok cok samimiyim bikere bile agzından öyle bi kelime duymadım düpe düz uydurmaca laflarla oy peşine düşmeyin mevcut başkan ve calısanlar biraz insan olun inşallah şükrü başkan olurda o zaman görürsünüz nasıl bi insan oldugunu

1. Yorum: esnaf 03 03 2018 06:26
ustam sen rahat ol.bunu yayanlar bundan akıllarınca rant sağlayacaklar.biz senide yönetiminide biliyoruz yanındayız.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

70761


Tasarım:DtGaNi