Yayın Tarihi:05 03 2018 05:02(3165)

İYİ Parti’de kongre heyecanı

İYİ Parti Sinop İl Başkanlığı 1. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongre seçimlerinde İYİ Parti Sinop Kurucu İl Başkanı Ceyhan Demir, yeniden başkanlığa seçildi.

İYİ Parti Sinop İl Başkanlığı 1. Olağan kongresi gerçekleştirildi. Aşıklar düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye Bayındırlık ve İskan eski Bakanı ve 21. Dönem MHP Afyon Milletvekili Abdulkadir Akcan, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Aysun Özsönmez, İl Genel Meclis Üyeleri, İYİ Parti ilçe başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Açılış ve yoklama ardından gündem gereği Başkanlık divanının oluşturulması ile devam eden genel kurulda daha sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

KONGREMİZ, İYİ PARTİ’NİN SİNOP’TAKİ İKTİDAR ATEŞİNİ YAKACAK

Divan Başkanlığını Bayındırlık ve İskan eski Bakanı ve 21. Dönem MHP Afyon Milletvekili Abdulkadir Akcan’ın yaptığı genel kurulda konuşma yapan İYİ Parti Sinop Kurucu İl Başkanı Ceyhan Demir, gerçekleştirilen kongrenin İYİ Parti’nin Sinop’taki iktidar ateşini yakacağını söyledi. Demir; “Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını İYİ Parti’nin Sinop’ta iktidar ateşini yakmasını temenni ettiğimiz, kongremize hoş geldiniz.

Böyle güzide bir toplulukla bir arada olmanın İYİ Parti’nin feraset sahibi mensuplarının yüreklerindeki vatan, millet ve bayrak sevgisini görmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Yüce dinimiz, kişi sevdikleri ile haşrolacaktır buyuruyor. Böyle ferasetli, cesaretli, fedakar, iyi, böyle samimi bir toplulukla bir arada olma şerefini bahşettiği için cenabı Allah’a ne kadar şükretsem azdır” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından seçimlere gidildi. Toplamda 251 oyun kullanıldığı seçimlerde geçersiz oy olmazken, oyların tamamını alan Kurucu İl Başkanı Ceyhan Demir yeniden İYİ Parti Sinop İl Başkanlığına seçildi.,

Ceyhan Demir Başkanlığında oluşan İYİ Parti İl Yönetiminde şu isimler yer aldı; Sedat Yamacı, A. Fatih Yılmaz, Ali Tiryakiler, Aynur Merci, Bahattin Çeliker, Mesut Başar, Cemalettin Bal, Erdal Alkan, İlknur Oruç, Fatma Baş, Filiz Küçükkalyon, Hasan Aslan, Hüseyin Yılmaz, İlknur Bektaş, Kenan Arslan, Leyla Bilgili, Leyla Yıldırım, Aynur Yüksek, Mustafa Denizci, İsmail Kaya, Neslihan Şahin, Orhan Erbul, Resul Öztürk, Rıdvan Akköy, Sevgi Aral, Seyhan Yıldız, Şehri Erakıncı, H. Feridun Harmantepe, Ünzile Aslan, Yusuf Çakıcı, Rahmi Öztürk, A. İlknur Lafçı.

Haber: Vitrinhaber

Facebook'ta Paylaş
24. Yorum: elliyedi 08 03 2018 16:51
20. yorumcu sizin gibi kibirlilerden bir halt olmaz cik cik yazmışsın bide klavye delikanlısı seni.

23. Yorum: 18.yorumcuya 2 08 03 2018 05:15
sen hakikatten cehalete en büyük örneksin be dostum.
benim sana 16.yorumumda sorduğum soruların hiç birine adam gibi cevap vermeden 18.yorumunda bir sürü zırvalamışsın.
zeytin dalı operasyonunu şeref le takip ediyoruz konu vatan konusudur parti konusu değil hele ki seçip propagandası hiç değil.
pkknın hendeklere gömüldüğü aşikar fakat o hendeklerin kimlerin zamanında nasıl geldiğini de yazsaydın bee...
fetönün inlerine girildi diyorsun eyvallah ta fetöyü ergenekonu bahane edip ordunun kozmik odalarına sokanlarıda yazsaydın bee...
ayrıca bakkal fetöcu işadamı fetöcü şarkıcı fetöcu futbolcu fetöcu hepsi tamam da birtane bile vekil fetöcu yokmu yani..
yok kardeş yok ben daha seni muhattab alıp tartışmam ben diyorum çanakkale boğazı sendiyorsun chphdp, aynı şeyleri farklı cümlelerde kullanıp laf kalabalığı yapıyorsun. senin seviyene indiğim için kendimden çok özür diliyorum. dahada davosa gelmem nokta

22. Yorum: 18.yorumcuya 08 03 2018 05:04
18.yorumcuuu....
konuştukça batıyorsun farkında değilmisin.
o hendeklere kimlerin izin verip kimlerin aman dokunmayın onlara dediklerini de yazsaydın ya. o seviyeye nasıl gelindiğini de yazsaydın ya.açılımmaçılım denilip şerrefsizleri ülkemize dolduranlarıda yazsaydın ya.haburu da yaz haburu davul zurna ile karşıladığınız şerefsiz teröristleri. ışıtın korkusundan süleyman şah türbesini kaçıranları da yaz hacıdayı.ben burada chpli değilim ve chp sözcüsüde değilim laga luga yapma ve soruma cevap ver bu saydıklarımı kimler yaptı. o yeşilkırmızısarı paçavranın altında kime kimler protokol yaptı hacı dayı bunlara cevap ver bırak chp yi falanı filanı o söylediklerini chplilerle tartışırsın. sen kıvırmadan yazdıklarımı adam gibi oku ve cevap ver bana chp edebiyatı yapma. bu millet elbette 2019 da haklıya hakkını verecektir allah'ın izni ile.

21. Yorum: 1.yorumcuya 08 03 2018 01:13
kardeş sende akıl noksanlığımı var anlayamadım. chp ile ittifak yapan bahçeli ve avaneleri, bu resimde görmüş oldukların mhp de bahçelinin yaptığı yanlışları ki buna chp ile ittifak dahil kabul etmeyip mhp den ayrılan vatanseverlerin toplandığı partidir iyi parti. ee şimdi bahçeli ile ittifak yapan sizsiniz şimdi sen ne saçmaladığını anlayabildin mi.

20. Yorum: elliyedicik 07 03 2018 22:20
arkadaş yazdıklarına bakıldığında kimin çıldırdığı belli oluyor. :))

19. Yorum: 14.yorumcuya 07 03 2018 21:49
arkadaşım sen hangi ülkede yaşıyorsun bırak polyanacılığı gerçek hayata dön. boyabatta bir tabir vardır derlerki;
dörtyol da konuştuğu yalana köprübaşına varınca kendi bile inandı.
yani arkadaşım hayal dünyasında yaşıyorsun ve hayat sana tozpembe ya herkesi kendin gibi sanıyorsun bırak artık gerçek hayata dön ve olayları görmek istediğin gibi değil olduğu gibi görmeyi öğren yoksa sonun bakırköy gibi görünüyor allah muhafaza. bırak polyanacılığı.

18. Yorum: milat 07 03 2018 20:13
senin kadar utanmaz arlanmz olunmaz herhlde 16 yorumcu yazdıklarndan belli.cavap veremeyince yorumlara böyle salya sümük hakaretten başka bişey yazamazsın.yazdıklarımın hangisi iftira yalan dolan.pkk nın hendeklere gömüldüğümü,fırat kalkanımı,zeytindalımı,fetönün inlerine girildiğimi hangisi yalan. yurtiçinde onbin den fazla pkk lı,fırat kalkanında 4 bine yakın deaşlı,zeytindalında şuana kadar üçbin pkk lı gebertildi bunların hangi yalan.chp nin pkk,pyd nin sözcüsü olup sihalar vurmasın diyen sezgin tanrıkulu,aman afrine girmeyelim diyen kılıçdaroğlu,onlar terörist değil özgürlük savaşcısı diyen chp milletvekillerimi ararsın,yeterli kanıt yok diyeninimi,devlete hakarret edilirken hdp kongresinde pişkin pişkin oturan engin altaydamı yalan.devletimizin,kahraman ordumuzun hendekle başlayan fırat kalkanı ve zeytin dalı ile devam eden bu şanlı zaferlerinin göremeyen,chp ye tek laf edemeyen kurduğunuz şer ittifakına bu millet 2019 da sandıkta gerekli cevabı verecek

17. Yorum: elliyedi 06 03 2018 23:06
bozuk plak diyen mankurt beni biliyorsun gel konuşalım o zaman.ben devletimin yanındayım politikada mhp nin yükselişi seni de çıldırtmış mankurtları çıldırttığı gibi hadi yallah sana yallah.

16. Yorum: 12ve14.yorumcu milata 06 03 2018 19:59
utanmaz arlanmaz herif sen hangi kadife elden demir yumruktan bahsediyorsun? daha birkaç ay önce yeşilsarıkırmızı renklerdeki paçavranın altında yurdumun başkentinde şerefsiz teröristlere protokol yapmadınız mı? inkar edebilirmisin?
fetö şererefsizinin hangi inine girdiniz? bak mecliste enaz 150fetöcü çıkar tabanınızın tabanınızın alayı fetöcü. boyabattaki bankasya açılışındaki ihtişam hâlâ kulaklarınızda çınlıyor.
sen ne utanmaz arlanmaz bir adamsın konuşurken hiç yüzün kızarmıyormu? bu konuştuklarına sen inanıyorsunuz? iftira iftira yalan dolan allahtan korkmuyorsun bari kuldan utan!!!

15. Yorum: elliyedi 06 03 2018 17:45
9. yorumcu merak etme ben herşeyi biliyor görüyorum anlaşılan o laf yapanlardan biride sensin ama gidin kendi kumunuzda oynayın ankaradaki rüzgara göre hareket ededurun siz kendinizi bir şey zannediyorsunuz siyasetten anlıyoruz sanıyorsunuz tek derdiniz makam başka derdiniz yok sizin.

14. Yorum: milat-2 06 03 2018 16:01
onlarla birlikte diye suçldığınız rte fetönün inlerine girdi kılıçdaroğlu darbe gecesi tanklara selam durup fetöcüleri kendine danışman yapıp için adalet yürüyüşü yaptı,pkk ile görüştü diyorsunuz doğru devlet adam gibi onlara silahları gömün gidin dedi onlar sandılarki devlet acziyet içinde lakin bilemediler o kadife elin içnde nasıl bir demiryumruk var pkk yı yurtiçinde kazdıkları hendeklere gömdü chp vek. terörist cenazelerine koşup ağıtlar yaktı,işbirliği yapıyor dediğniz deaaşı fırat kalkanı ile kafa öyle kesilmz böyle kesilir deyip kafalarnı kopardı,şimdide afrin operasyonu ile pyd nin defterini dürüyor chp li vekil pyd terör örgütü olduğunun kanıtı yok diyor.tüm bunları gören bahçelide milli bir duruşla içteki ve dıştaki düşmana karşı rte ile ittifak yapıyor birileride bu hainlerin inlerine girildikce rahatsız oluyor.yorumlarımı yayınlayan boyabatgazetisine teşşekkürler

13. Yorum: elliyedi'ye 06 03 2018 15:20
arkadaş senin kim olduğunu biliyorum. yıllardır bozuk plak gibi aynı şeyleri söyleyip duruyorsun. biraz kendini geliştirmelisin.

12. Yorum: milat 06 03 2018 15:18
9. yorumcu senin tehdit vari selan okunur helvanı yeriz gibi aba altından sopaların bana işlemez, sen kendine bak koç kendine dikkat et de sağlıklı uzun yaşa.11 yorumcu yazdığın yorumlardan belli ağzın ne halde önce onu düzeltde sonra bana adamlığı öğretmeyi dene istersen. zamanında onlarla şöyle yaptı dediklerine bir bakalım onlar şimdi kimlerle;chp pkk,pyd ve fetöcülerle kol kola, hdp ile ittifak halinde ikiside hayır bloğu ile daha öncede ittifak yapmıştı.kılıçdaroğlunun yardımcıları fetöcü çıktı, vekilleri terörist cenazelerinde ağıt yakar,vekili çıkar ben irandan yana olurum der,bir vekili çıkar pyd ye teröris diyemediği için elimizde bilgi yok der,yurtdışında ne kadar türk düşmanı ajan terörist varsa onlar için mahkeme mahkeme dolaşır.akşenere kimse fetöcü demiyor fetönün süfleri olmuş, tıpkı o da chp gibi sırtını fetöcülere yaslamış kulağına ne fısıldanırsa onu tekrar ediyor

11. Yorum: 6.yorumcuya 06 03 2018 05:16
cahil herif yazdıklarımı gözlerinle okumayı denesen ne demek istediğimi anlarsın ama sen gözünle değilde işine gelen yerle okumayı tercih ettiğin için anlayamamışsın.
hangi gerçekleri yazmışsın?? cahil herif daha düne kadar dolmabahçe de müzakere bahanesiyle kolkola kucak kucağa oturan sizlerdiniz. özledik gel deyip okyanuslar ötesindeki şerefsizin qtünü öpende sizlerdinz. boş boş konuşup milletin sinirlerine tavan yaptırma, bilmiyorsan sus ta adam sansınlar...

10. Yorum: ramazan muslu 06 03 2018 03:23
iyi parti konkresinde yönetime seçilen meslektaşı arkadşlarıma başkan ceyhan demir beye diğger yölerici arkadşlarımı tebrik eder başarılar dilerim.partimizinde vatana millete hayırlı olmasını dilerim.

9. Yorum: evet 06 03 2018 02:40
elliyedi mankurt nedir biliyormusun gerçekten merak ettim yemek bedelini kim ödedi dersen çok meraklı olma ya belediye başkanı yada ilçe başkanı ödemiştir iyi partililerde gözyaşları içinde yemiştir boyabatlı senin sempati duyduğun partiye kim fısıldamışsa akşenerede o fısıldamıştır milat sana gelince kediyi merakı öldürürmüş seninde selanı duyup helvanı yememiz çok yakın gibi ..

8. Yorum: elliyedi 05 03 2018 21:06
mhp nin yemek bedeline laf yapan mankurtlar acaba iyi partinin finansının kaynağının nereden geldiğini biliyorlar mı merak ediyorum sadece konuşuyorlar bu kadar söylüyorum.

7. Yorum: 3.yorumcuya 05 03 2018 20:45
vatandaş kardeş. hasankara devletbahçelinin çok sevdiği ve güvendiği adamlardan biriydi ve partiden ayrılmasa istediğini de alabilecek güçte iken bile partiden ayrılmışsa bahçelide bir yanlış var demektir. ömrünü boyabata adamış bir boyabat sevdalısı olan hasankara inanmadığı insanlarla yola çıkmaz. gelin yol yakınken sizlerde bu millet için doğru olanı yapın.

6. Yorum: milat 05 03 2018 20:39
4 yorumcu yaptığın hakaretleri aynı ile sana iade ediyorum. belliki gerçekleri yazınca cevap veremeyince kendine yakışanı yapmış hakaret etmekten başka bir şey yazamamışsın

5. Yorum: demokrasi 05 03 2018 20:11
yorumların farklılığına bakılırsa boyabat gazetesi her görüşe, her sese hatta "her türlü canlının sesine" sitesinde yer veriyor. demokrasi adına bu güzel bir şey doğrusu. aynı takma isimle her habere ses çıkaran organizma, sana ve senin gibilere rağmen kervan yürüyecek, bunu bil.

4. Yorum: 1.ve2. yorumculara 05 03 2018 19:29
milat denen şarlatan, din den imandan bahsedersin ama allahtan korkmadan iftira atar kul hakkı yersin. aynı kelimeleri yazar yazar durursun. daha düne kadar zürriyetsiz dediğiniz saraysoytarınız bahçeliden medet umar sizden olana milli olmayana ya fetöcu yada vatan haini der kulhakkına girer iftira edersiniz. sonrada adamız diye geçersiniz. iyi partili değilim ama topunuzun o resimde gördükleriniz kadar yüreği yoktur. adamlar bunca iftira ve baskıya rağmen yinede dimdik ayaktalar.
2.yorumcu arkadaş, akşener benim fetöcu olduğumu ispatlamayan şerefsizdir derken neredeydiniz neden fetöyla bağlantısını bulamadınız hayatınız yalan dolan mq.

3. Yorum: vatandaş 05 03 2018 16:04
vaybeee hasan kara 20 senedir yerel seçimlerde seni sırtından vuranların peşinden şimdi sen gidiyorsun...gene kaybettin hasan bey

2. Yorum: boyabatlı 05 03 2018 15:45
çok merak ediyorum iyi partili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.28 şubatda darbecilerin "yağlı kazığa oturtmaktan" sözettiği meral akşener neden 28 şubat davasında bu lafı kendisine söyleyen darbecilerden şikayetci olmamış.fetö darbesinden önce ben başbakan olacağım,fetöcülerin yurtda sulh cihanda sulh parolasını aylar önce dile getiren meral akşenere bu replikleri acaba kim kulğına fısıldamış

1. Yorum: milat 05 03 2018 15:24
12 eylülde allaha peygambere küfreden, binlerce ülkücü gencin katili chp ile birlikte ittifak yaparak şehitlerin kemiklerini sızlattınız. başkanınız çok doğru demiş "yüce dinimiz, kişi sevdikleri ile haşrolacaktır" sizde chp ve chp nin ortağı hdp lilerle birlikte hoşrolursunuz artık


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

82170


Tasarım:DtGaNi